Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kaninforsikring


Kaniner er et af de få små pattedyr, for hvilke forsikring er let tilgængelig. Kaninforsikring kan være en god ide, da det hjælper med at beskytte mod uventede dyrlægeregninger. Kaniner er generelt sunde væsener, men de kan støde på nogle sundhedsmæssige problemer, især når de nærmer sig alderdommen. Hvis du gerne vil lære mere om de sundhedsmæssige problemer, der kan forekomme hos kaniner, skal du se på vores sygdomsafsnit - det indeholder råd om, hvilke symptomer du skal være på udkig efter, så du kan nå at fange visse problemer tidligt.


At få kaninforsikring kan beskytte dig mod store regninger

Hvis du synes, at forsikring er lidt uden for dit prisklasse, er et alternativ at opbevare et lille beløb i en 'kaninkrukke' hver uge. Hvis du regelmæssigt lægger nok til side, har du nogle penge at betale for omkostningerne med, hvis der pludselig kommer en regning. Hvis du lægger cirka 50kr. til side hver uge, er det forhåbentlig nok til at dække det, hvis tiden kommer.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer