Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kan en høne være et kæledyr?

Det var det allerførste spørgsmål, som vores fire grundlæggere stillede sig selv i det sidste år af deres produktdesignkursus på Royal College of Art i London. De forlod universitetet i sommeren 2003 med den allerførste Eglu-prototype, et hønsehus-design, der udfordrede normen og drømmen om kæledyrshøner i ethvert hjem.

Bagom designet

I 20 år har denne nysgerrige tilgang til design skabt bemærkelsesværdige produkter, der bringer mennesker og kæledyr tættere på hinanden. Vores spørgsmål gør ingeniører til drømmere, der ser og lærer af vores dyrs adfærd. Vi designer løsninger, der får dig til at spørge - hvorfor er det ikke altid blevet gjort på denne måde?

Scroll gennem billederne for at se vores rejse hidtil.

Det nysgerrige kollektiv

"Det kan godt være, at vores nysgerrige kollektiv begyndte med fire personer. Men det er vokset til et globalt fællesskab af tusindvis af betænksomme kæledyrsejere, der alle søger at gøre det rigtigte for deres dyr, ikke nødvendigvis det, der forventes.

Vi er Omlet, kæledyrsfirmaet, der uendeligt spørger. Siden 2004 har vi sat os for at gentænke alle aspekter af at holde og passe dyr. Vi er produktdesignere, der spørger, så vi kan opfinde."

VORES SPØRGSMÅL FØRTE TIL DISSE OPFINDELSER

HØNS
Cube med 2 m løbegang og hjul
EGLU CUBE

Kan et hønsehus være hurtigt at rengøre?

Fra 3.046,00 kr.

HØNS
Automatisk hønsehusdør grøn
autodoor

Kan mine høns gå ud, selvom jeg bliver inde?

Fra 1.762,00 kr.

katte
Freestyle indendørs kattetræ fra gulv til loft - the explorer
Freestyle

Hvor højt kan mine katte klatre?

Fra 753.00 kr.

HØNS
Walk in chicken run 2x3x2
WALK-IN LØBEGÅRD

Kan fritgående være problemfrit?

Fra 3.606,00 kr.

hunde
Luxury hundesenge - Topology
HUNDESENGE

Tænk, om en hundeseng kunne holde for evigt?

Fra 549,00 kr.