Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Grundlagt og ledet af produktdesignere

Det hele begyndte i 2003, da fire venner mødte hinanden på Londons Royal College of Art. Sammen designede de et revolutionerende nyt hønsehus, der gjorde det mere simpelt at holde høns i en almindelig have. Hønsehuset lignede en lille iglo, og med en lille ordspils-genistreg, der skulle komme til at definere den næste generation af hønseholdere, navngav de den Eglu - et ikon var skabt. Siden da, har Omlet bragt glæde til tusindvis af kæledyr og deres ejere verden over med forskellige designs, kompromisløs opmærksomhed på detaljer og opfindsomme idéer.

Bringer dig tættere på dine kæledyr

Omlet bringer dig og dine kæledyr tættere sammen ved at bringe innovation og nytænkning til måden, hvorpå du bor sammen med og passer på dine kæledyr. Vi har skabt kaninhuse, der lader kaniner udtrykke deres naturlige adfærd, Eglu hønsehuse giver dine høns den bedste sikkerhed, og Qute hamsterburet ser fantastisk ud i din stue, i køkkenet eller soveværelset og bringer dine kæledyr helt ind i hjertet af hjemmet.

Konstrueret til hurtig rengøring…

Ingen synes det er sjovt at skulle tage sig af møget! Alle vores produkter er designet til at gøre rengøringen både hurtigere og super nem, derved har vi skabt et hjem, som dine dyr vil elske at bo i, og som du vil elske at bruge.

Kundeservice på topniveau

Alle her hos Omlet er dedikerede til at give dig og dine kæledyr både fantastiske produkter og en gennemført service. Du er nemlig lige så vigtig for os, som vi ved, at dine kæledyr er for dig. Vi er stolte af vores gode ry, og vi vil rigtig gerne høre fra dig! Send os en e-mail på info@omlet.dk hvis du har ris, ros, spørgsmål eller forslag. Og selvfølgelig elsker vi at modtage billeder af jeres kæledyr!

Omlet over hele verden

Omlets produkter sælges i Europa, USA, Australien og New Zealand. Hvis du endnu ikke kan købe, der hvor du bor, så send os en e-mail. Så kan det være, at vi lancerer Omlet dér bare for din skyld!