Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Levering


Hvor lang er ventetiden?

Hvis dit produkt er på lager, tilstræber vi at afsende det inden for 48 timer, men vent på din e-mailbekræftelse for afsendelsen, inden du prøver at spore din pakke.

For udsolgte produkter vil en estimeret leveringstid blive vist ved siden af Shop nu-knappen.

Vi gør vores bedste for at sende din ordre til dig så hurtigt som muligt, men ikke alting går efter planen. Kontakt vores dedikerede kundeservice-team på info@omlet.dk om eventuelle leveringsproblemer. Husk at angive dit ordrenummer, og så vil vi tage os af det.

Hvor til?

Vi sender vores produkter med DPD eller PostNord kurérservice.

Hvis du befinder dig i Canada eller New Zealand skal du foretage dine bestillinger på vores britiske webside: www.omlet.co.uk

For alle andre steder, skal du bare bruge de lokale websider:

Toldbetalinger

Produkter, der leveres til nogle destinationer, kan være underlagt skatter, gebyrer eller andre afgifter pålagt af lokal lovgivning. Modtageren af ​​produkterne er ansvarlig for alle toldformaliteter for eksport og import, og vil være forpligtet til at betale eventuelle yderligere gebyrer. Modtageren, ikke den person, der afgiver ordren, vil modtage en separat anmodning om betaling af disse gebyrer.

Hvis du bestiller produkter, der skal leveres et andet sted, skal du sikre dig, at modtageren er opmærksom på eventuelle yderligere gebyrer. Desværre har vi ingen kontrol over disse gebyrer og kan ikke tilbyde nogen hjælp på dette område. Vi anbefaler, at du tjekker de gældende importafgifter i ethvert land, før du bestiller produkter, der skal leveres dertil.

Det med småt

Alle leveringsmuligheder afhænger af tilgængelighed og ekskluderer helligdage. Alle leveringstider er cirkatider. Hvis du befinder dig et afsides sted, vil din levering sandsynligvis tage længere tid end den angivne tid.