Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kaninhygiejne


Kaniner er generelt renlige dyr - du vil ofte se dem pleje sig selv og give deres venner hjælp. De kan dog have brug for lidt ekstra hjælp en gang i mellem; de fleste kaninracer vil drage fordel af en god børstning, når de skifter pels. Det er værd at bemærke, at nogle langhårede racer (såsom Angora-kaniner) muligvis har brug for denne slags opmærksomhed mere regelmæssigt.

De fleste kaninracer har sjældent brug for hjælp til at holde sig rene

Dette afsnit giver generelle råd til, hvordan du holder dine kaniner rene, fra at rense dine kæledyrs fødder til at bade dem i en nødsituation. Det er vigtigt at holde øje med kæledyrets og pelsens tilstand - hvis du bemærker, at din kanin har problemer med at holde sig selv i god form, kan der være en underliggende sygdom, der kræver din opmærksomhed. Hvis der for eksempel er fanget en del afføring i din kanins bagerste pels, eller hvis de får skaldede pletter før alderdom, er dette tegn på, at der kan være et problem. Se vores afsnit om sygdom for at se, om du kan forsøge at identificere problemet, og hvis det mislykkes, kan det være nødvendigt at tage til dyrlægen.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer