Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hønsegårde

Hos Omlet er vores hønsegårde meget mere end en metode til at holde din flok indespærret. Vi har flyttet grænserne for spinkle, trange indhegninger og har skabt sikre og fuldt tilpassede hønsegårde, så du kan designe den ultimative hønselegeplads, som du kan nyde lige ved siden af dem.
346 anmeldelser
Omlet walk-in hønsegård
362 anmeldelser
Omlet hønsehegn - Højt fjerkræ-net med dør

En hønsegård, der giver ro i sindet

Vi har designet sikre, rummelige hønsegårde, der opfylder din floks behov for at udforske og motionere. Omlet-løbegårde omgiver dine høns med sikkerhed fra gulv-til-loft. Tagpaneler modvirker trusler fra luften, og anti-tunnel paneler hjælper med at forhindre selv de mest vedholdende rovdyr i at grave sig ind.

4 grunde til at vælge en Omlet-hønsegård

  1. Den generøse højde gør det nemt at tilbringe tid med din flok med komfort og lethed
  2. Modulært design, der giver dig mulighed for at give dine høner mere plads til at sprede deres vinger til enhver tid
  3. Easy to combine with any chicken coop, Eglu or DIY
  4. Døre i stald-stil med sikre låse, giver forskellige adgangsniveauer

Skab dine flokkes drømme-hønseindhegning

Vores hønsegårde kan føjes til eller omkring et eksisterende hønsehus eller integreres problemfrit med et af vores Eglu hønsehuse. Tilføj berigende og engagerende aktiviteter med vores eksklusive udvalg af hønsegårdstilbehør som f.eks. PoleTree med siddepinde, Fritstående hønsetræ, Hønsegynge, eller Peck Toys og Caddi godbidsdispenser.

Designet af eksperter i hønseholderi

Omlet stiller spørgsmål fra både hønseholderens perspektiv og hønsene selv. Hvordan ville det være at gå tur med dine høns? Vil høner gerne have mere luftrum i deres løbegård? Kan vi knytte tættere bånd mellem mennesker og deres høns? Svarene på disse spørgsmål blev opklaret, da vi opfandt vores udvalg af hønsegårde.