Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hønsegårde

Omlets hønsegårde og hønsehegn giver dig mulighed for at skabe en tilpasbar indhegning, der kan gå hånd-i-hånd med de ændringer, der hører til dynamisk hønseholderi. De robuste, svejsede stålhønsegårde, er monterede med et flugtsikkert underlag, der giver et trygt rum til dine høns, og det stærke og meget fleksible hønsenet giver flere muligheder for at kradse, sidde og hakke, mens hønsene bliver på den rigtige side af hegnet.

346 anmeldelser
Omlet walk-in hønsegård
362 anmeldelser
Omlet hønsehegn - Højt fjerkræ-net med dør

Derfor skal du købe en hønsegård designet af Omlet

Vores hønsegårde er bygget af materialer, der er robuste nok til at modstå elementerne, og designet til at modarbejde selv det mest vedholdende rovdyrs forsøg.Vi er stolte af at tilbyde stærke, langtidsholdbare hønsegårde, der passer til enhver hønseholders behov. Flokke af alle typer og størrelser vil nyde det rummelige interiør i vores hønsegårde. Vi forstår, at det er dynamisk at holde høns, og derfor har vi lagt særlig vægt på at sikre, at alle vores hønsegårde er så tilpasbare som muligt - både i højden og længden. Med de forskellige tilgængelige modifikationer opfordrer vi dig til at være kreativ, når du sætter din floks løbegård sammen.