Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kattesenge

Omlet kattesenge er omhyggeligt udvalgt og specielt konstrueret med forhøjet elegance og brugerdefineret komfort i tankerne.

70 anmeldelser
Donut kattesenge
Ny!
Freestyle Nest cat bed
Ny!
Freestyle cat tree tipi

Find den bedste katteseng til din katteven

Uanset om du har en killing eller en fuldvoksen kat, har Omlet en katteseng, der passer til katte i alle størrelser. Omlet kattesenge fås i forskellige farver og stilarter og vil helt sikkert forbedre din kats søvn og din boligindretning.

3 grunde til at købe en behagelig kæledyrsseng fra Omlet

Hos Omlet er det vores passion at tænke ud af boksen. Med din kats komfort som vores højeste prioritet udfordrede vi normen og forestillede os det utænkelige at skabe senge til kæledyr, der er lige så behagelige, som de ser ud. Hver unikt designet katteseng består af disse tre væsentlige fordele:

  1. Holdbarhed: Vi spurgte, om en katteseng kunne modstå den naturlige adfærd af katteklør og ridser og skabte derefter hver seng til at gøre netop det. Bygget til at modstå tidens tand og din kats kløer.
  2. Høj kvalitet: Luksus er ikke kun for de rige og berømte. Vi mener, at katte skal behandles som kongelige, hver gang de tager en lur. Så vi har designet vores senge af materialer af høj kvalitet, der får både din kat og dit interiør til at føle sig godt tilpas.
  3. Tilpasset komfort: Som søvnkendere ved vi, at katte kan opsnuse komfort fra en kilometer væk. Derfor inkluderede vi målrettet understøttende madrasser i memoryskum i ethvert design. Omlets kattesenge vil være det eneste sted, din kat ønsker at sove.

Skab din kats yndlingsrum

Katte er væsner, der prioriterer komfort. Det synes vi også, at deres senge skal have. Uanset om du har en bengaler eller en balineser, vil Omlets kattesenge helt sikkert give den ekstra sove-oplevelse, som din kat ønsker. Vi opfandt ikke kattesengen - vi perfektionerede den bare. Med uovertruffen komfort og den støttende luksus, de fortjener, føler katte sig hjemme på en Omlet katteseng. Mix og match enhver katteseng med et superblødt kattetæppe for at fuldende det perfekte sovested til din pelsede ven.

Hos Omlet kender vi katte

Hos Omlet er vi både idémagere, skabere og designere. Alt sammen så du kan være 100% den bedste kæledyrsforælder, som din pelsede ven fortjener. Vi fremstiller vores senge fra en kats synspunkt, samtidig med at vi leverer et produkt, der gør dit liv lettere. Med vores mission om at bringe mennesker og kæledyr tættere sammen skaber vi produkter, der behandler dem, som de skal behandles - som familie.