Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Pasning af kaniner


Kaniner har brug for daglig pasning og opmærksomhed fra deres ejere, men heldigvis føles dette aldrig som en sur opgave. Det er en god chance for at snakke med dine kæledyr og nyde deres selskab. Hver dag skal du fodre dine kaniner to gange, tjekke deres vandflaske, kontrollere at de er sunde og rene, og muge ud. Hos nogle racer er det muligvis også nødvendigt at afsætte tid til at pleje deres pels hver dag. En gang imellem er du også nødt til at give kaninerne et grundigere helbredstjek, pleje deres pels og rengøre buret og løbegården.


At passe dine kaniner indebærer masser af sjove aktiviteter, hvor I kommer tættere på hinanden

Dette afsnit af guiden indeholder nogle grundlæggende oplysninger om kaninpasning, som vi uddyber mere i andre afsnit, som f.eks. under afsnittet om sygdomme og i vores afsnit om foder. Vi anbefaler, at du læser dette afsnit grundigt igennem, før du går videre til nogle af de mere dybdegående sektioner - især hvis du er ny kaninejer!

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer