Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Pudeseng til hunde

Sammensæt nu

-

-

Signaturprints designet af Omlet


Omlets første limited edition-kollektion med signaturprints var inspireret af de gåture, vi går med vores hunde, og de mennesker og steder, vi møder undervejs. Vi går alle forskellige veje, men deler samme glæde. Oplev din yndlingsgåtur i et af de 8 signaturprints fra Dog Walk-kollektionen, eksklusivt designet af Omlet.Blød sovestøtte


Den pudeseng til hunde, designet af Omlet, er fyldt med et behageligt, buttet fyld, der omfordeles jævnt, når din hund tilpasser sig mens den sover. Pudesengen er let at rengøre med slidstærkt stof, og er den mest komfortable pudeseng din hund drømmer om.6 grunde til at handle hos Omlet

30-dages fuld returret
180-dages fuld returret
Hurtig levering
Gratis returnering
2-års garanti
2-års garanti
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice
Sikker betaling
Sikker betaling
5-stjerners anmeldelser
Over 17,000
5-stjerners anmeldelser


Sengen, der kan tages med overalt


Med et design, der erlet at transportere , er pudesengen din hunds soveløsning hvor som helst og når som helst. Hold din hunds søvn velkendt og konsekvent ved at tage denne rejsevenlige seng med jer, uanset hvor I skal hen.God for hunde og for planeten


Collie-kryds ligger på en mønstret Omlet pudeseng til hunde med matchende hundesnor og møgposeholder

Oplev en bæredygtig hundeseng, der ikke går på kompromis med kvalitet eller komfort.

Produkterne vi laver, betyder noget - for dig, din hund og miljøet. Det er derfor, vi har skabt betrækkene til rede-sengen til hunde af100% genbrugsflaske-materiale for at sikre, at vi både giverkomfort til din hund og fred til planeten.Betræk, der er lette at rengøre


Udskiftning af betrækket på en Omlet pudeseng

Når det er nødvendigt, skal du blot lyne betrækket af og putte det i vaskemaskinen på en blid cyklus.

Pudesengene er robuste nok til at håndtere hundes naturlige adfærd, men hyggelige nok til at vugge dem behageligt i søvn. Alle senge har et, maskinvaskbart betræk, der kan lynes af, så du nemt kan fjerne lugt og snavs.Mød designeren


Se videoen for at finde ud af mere om designet af Dog Walk-kollektionen af hundesenge.

Omlets interne tekstildesigner, Victoria, er idépersonen bag vores første, limited edition med signaturprints. Som hundeejer selv hentede Victoria inspiration fra forbindelsen og kammeratskabet mellem hunde og deres ejere, og hvordan hundegåture forener os i en fælles oplevelse. Det var fra denne kollektive glæde, at signaturprintene fra Dog Walk-kollektionen blev skitseret.Hvilken størrelse seng skal jeg få til min hund?

Det er vigtigt at vælge en seng, der er stor nok til din hund. Find dit målebånd frem eller brug måle-appen på din telefon for at finde den rigtige størrelse!

Husk at hvalpe vokser, så vælg den størrelse du tror din hund vil være, når den er fuldvoksen. Hvis din stadig vokser, anbefaler vi, at du anskaffer den større størrelse.

1 - Mål din hund

Størrelsesguide til hundesenge

2 - Match længden til den rigtige størrelse

Størrelsesguide til hundesengeOfte stillede spørgsmål

Alle senge fra Dog Walk-kollektionen er lavet med 100% genbrugt materiale fra plastikflasker, der er vævet til komfortable, bløde teksturer. Så de er gode for din hund - og gode for planeten.
Hold din pude til hundesengen ren og mudderfri fra poteaftryk med de maskinvaskbare betræk, der er lette at fjerne. Med én lynlås skal du blot fjerne det ydre betræk fra den fyldige pude og smide det i vaskemaskinen for at rense ildelugtende lugte, snavs eller hår.
Uanset om du har en gravhund eller en Grand Danois, så har Omlet en hundeseng, der passer til din bedste ven. Brug vores størrelsesguide til at vælge mellem små, medium eller store muligheder for at passe perfekt til din hunds race og størrelse.

Lille: 62.5cm x 48.5cm x 10cm
Medium: 88cm x 54cm x 11cm
Stor: 104cm x 72.5cm x 12cm

Har du et andet spørgsmål?
Kontakt vores venlige kundeserviceteam eller ring til os på 89870683.

Verificerede Anmeldelser - Pudeseng til hunde

4 stjerner:

0

3 stjerner:

0

2 stjerner:

0

1 stjerne:

0

Så let at rengøre! - Doug, Oxfordshire,

Jeg købte Midnight Meadow i gave til min mors hund til Mors Dag, og den er perfekt. Han har haft den samme seng i næsten 3 år nu, og den har en masse huller, hvor han har tygget i den. Hun klagede over, at den også var svær at vaske, da den er et helt stykke, så betrækket ikke kan tages af, hvilket betyder, at det tager evigheder at tørre. Det tog lidt tid for ham at vænne sig til den, som man kunne forvente, men nu kan vi ikke få ham ud af den. Mor elsker også det blomstrede mønster og den holder længere!
Anmeldelse af: Pude til hundeseng - Stor - Midnight Meadow


Meget imponeret! - Jim,

Pip er helt vild med sin nye seng. Havde svært ved at vælge mellem de funky mønstre, men besluttede mig for Contour Grey som en pude, så vi kan tage den ud af huset og med i bilen. Meget imponeret over produktet.
Anmeldelse af: Pude til hundeseng - Lille - Contour Grey

Billeder fra vores kunder - Pudeseng til hunde - 2 af 2