Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Pudeseng til hunde

Den dybe, fyldige pudeseng er designet til støtte og give rigtig komfort. Kan maskinvaskes og fås med en række unikke prints; dens opfindsomme lette design betyder, at du kan tage din pudeseng med på rejse - i stil.

Vi hedder Omlet, og siden 2004 har vi gentænkt alle aspekter af at holde og passe kæledyr. Inspireret af magien, når mennesker og dyr forbinder, ser vi, lærer, spørger og opfinder. Vores produkter vil få dig til at stille spørgsmålet: hvorfor er det ikke altid blevet gjort på denne måde?

Pudeseng til hunde

Dog

Hundesenge med catwalk-stil

Pudesengen fås i en række signaturprints i begrænset oplag, designet af vores interne tekstilteam. Hver unik kollektion trækker på hundeinspirerede temaer med iøjnefaldende prints, der vil resonere med dem af os, der har mistet vores hjerter til vores firbenede, pelsede venner.

Synk ned i en dyb søvn

Pudesengen er fyldt med dybt pudefyld, der omfordeles, når din hund falder til ro, og som giver en blød, hyggelig fornemmelse.

Hurtig rengøring, tildækket

Virkeligt bløde, Omlets betræk til pudesenge er robuste nok til at modstå destruktive hundeforseelser, og kan lynes af og puttes i vaskemaskinen på et øjeblik.

Let som en fjer

A hand picking up the cushion dog bed
Vores letteste seng, ideel til at rejse med.

Omlets pudeseng er konstrueret til at være blød og støttende, men alligevel let, og er vores seng, du kan tage med overalt. Hvis du er typen, der ofte er på farten, vil denne seng få din hund til at føle sig hjemme, uanset hvor I strejfer hen.

EN Grøn LØSNING, uanset hvilket print du vælger

Omlet sengebetræk til pudesengen er lavet af et af to stoffer. Vores mønstrede betræk er holdbare, men blødt og behageligt rPET, lavet af genbrugte plastikflasker, som har GRS (Global Recycled Standard) certificering. Betrækket i vores Corduroy-kollektion er 100 % GOTS (Global Organic Textile Standard) robust, luksuriøst bomuldsfløjl. Uanset hvad du vælger, kan din hund hvile i ro og mag, og det kan du også.

Design i vores DNA

Vores fascination af vores hunde driver vores designproces. Vores tekstil-team henter inspiration fra den utrolige forbindelse mellem hunde og deres mennesker, såsom de fælles fornøjelser ved hundeluftning eller realiteterne ved at bo sammen med vores firbenede venner - og deres mindre end perfekte, men alligevel vedvarende elskelige adfærd. Denne tankegang fører til unikke prints, der er gennemsyret af en lidenskab og indsigt, der vil glæde hundeelskere overalt.

En større størrelse

A dog resting on the cushion dog bed
Tag hensyn til eventuel hundevækst, når du måler.

Mål din hund for at sikre, at du køber den rigtige seng. Husk, at hvalpe vokser, så gå efter en seng, der passer til den størrelse, du tror, den vil vokse op til at blive. Hvis din hund er en medium-størrelse, skal du vælge en større størrelse.

Ofte stillede spørgsmål

Alle mønstrede betræk til hundesenge er lavet af 100 % genbrugsplastikflaskestof, der er vævet ind i behagelige, bløde teksturer. Corduroy-sengebetrækket er lavet af 100 % GOTS økologisk bomuld.
Hold din pude til hundesengen ren og mudderfri fra poteaftryk med de maskinvaskbare betræk, der er lette at fjerne. Med én lynlås skal du blot fjerne det ydre betræk fra den fyldige pude og smide det i vaskemaskinen for at rense ildelugtende lugte, snavs eller hår.
Uanset om du har en gravhund eller en Grand Danois, så har Omlet en hundeseng, der passer til din bedste ven. Brug vores størrelsesguide til at vælge mellem små, medium eller store muligheder for at passe perfekt til din hunds race og størrelse.

Hvis den seng, du vil købe, har Omlet broderet foran

Lille: 62.5cm x 48.5cm x 10cm
Medium: 88cm x 54cm x 11cm
Stor: 104cm x 72.5cm x 12cm

Hvis den seng, du vil købe, har et taleboblemærke foran (Patterpaws Neon, Zoomies og Doodle Dog-prints)

Lille: 60cm x 45cm x 14cm
Medium: 77cm x 48cm x 15cm
Stor: 89cm x 57cm x 16cm
Ekstra stor: 107cm x 76cm x 17cm

PUDESENGENS STØRRELSE OG SPECIFIKATIONER

Verificerede Anmeldelser

Pudeseng til hunde

4 stjerner:

0

3 stjerner:

0

2 stjerner:

0

1 stjerne:

0
Fantastisk produkt og service
Kristine,
Vi købte en pudeseng, som skulle passe i en kurv. Størrelsen varierer efter typen af betræk, og jeg fik valgt det forkerte, så puden i str. M var for lille. Jeg ringede, og fik super service. Løsningen blev et betræk i str. L, så puden kunne folde sig lidt mere ud, og den passer nu perfekft til kurven.
Anmeldelse af: Pudeseng til hunde - Medium - Patterpaws Neon
Denne anmelder har 1 Cocker spaniel / spr kæledyr
Læs flere anmeldelser

Kundebilleder

Det hele begyndte med Omlet. Se vores lykkelige kunders forskellige Omlet-opsætninger.