Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Pudeseng til hunde

Dog
 

Signaturprints designet af Omlet


Vores seneste limited edition kollektion af designer-hundesenge er tilgængelig i 5 signaturprints inspireret af vores hundevenners foretrukne sted at gå tur, snuse og lege - sommerhaven. De dristige farver af søde duftende blomster, biers beroligende summen og den bløde lyd af poter mod en solbeskinnet terrasse fremkalder alt sammen en følelse af komfort og glæde, ligesom forholdet mellem os og vores hundevenner.Blød sovestøtte


Den pudeseng til hunde, designet af Omlet, er fyldt med et behageligt, buttet fyld, der omfordeles jævnt, når din hund tilpasser sig mens den sover. Pudesengen er let at rengøre med slidstærkt stof, og er den mest komfortable pudeseng din hund drømmer om.

Sengen, der kan tages med overalt


Med et design, der er let at transportere , er pudesengen din hunds soveløsning hvor som helst og når som helst. Hold din hunds søvn velkendt og konsekvent ved at tage denne rejsevenlige seng med jer, uanset hvor I skal hen.God for hunde og for planeten


En lille hund, der ligger på Honeycomb Pollen-pudesengen til hunde.

Oplev en bæredygtig hundeseng, der ikke går på kompromis med kvalitet eller komfort.

Produkterne vi laver, betyder noget - for dig, din hund og miljøet. Det er derfor, vi har skabt betrækkene til rede-sengen til hunde af bæredygtige materialer (defleste er lavet af 100 % genbrugsflaske-materiale), for at sikre, at vi både giver komfort til din hund og fred til vores planet.Betræk, der er lette at rengøre


Udskiftning af betrækket på en Omlet pudeseng

Når det er nødvendigt, skal du blot lyne betrækket af og putte det i vaskemaskinen på en blid cyklus.

Pudesengene er robuste nok til at håndtere hundes naturlige adfærd, men hyggelige nok til at vugge dem behageligt i søvn. Alle senge har et, maskinvaskbart betræk, der kan lynes af, så du nemt kan fjerne lugt og snavs.Mød designeren


Se videoen for at finde ud af mere om designet af Dog Walk-kollektionen af hundesenge.

Omlets interne tekstildesigner, Victoria, er idépersonen bag vores første, limited edition med signaturprints. Som hundeejer selv hentede Victoria inspiration fra forbindelsen og kammeratskabet mellem hunde og deres ejere, og hvordan hundegåture forener os i en fælles oplevelse. Det var fra denne kollektive glæde, at signaturprintene fra Dog Walk-kollektionen blev skitseret.Hvilken størrelse seng skal jeg få til min hund?

Det er vigtigt at vælge en seng, der er stor nok til din hund. Find dit målebånd frem eller brug måle-appen på din telefon for at finde den rigtige størrelse!

Husk at hvalpe vokser, så vælg den størrelse du tror din hund vil være, når den er fuldvoksen. Hvis din stadig vokser, anbefaler vi, at du anskaffer den større størrelse.

1 - Mål din hund

Størrelsesguide til hundesenge

2 - Match længden til den rigtige størrelse

Størrelsesguide til hundesenge


Ofte stillede spørgsmål

Alle sengebetræk fra Dog Walk-kollektionen er lavet med 100 % genbrugsmateriale fra plastikflasker, der er vævet til komfortable, bløde teksturer. Så de er gode for din hund - og gode for vores planet. Til Gardenia-kollektionen er alle undtagen Honeycomb Slate og Honeycomb Pollen-modellerne lavet af det samme genbrugte plastikmateriale. Honeycomb-betrækkene er et luksuriøst stof lavet af bomuld og genanvendt polyester. Corduroy-sengebetrækkene er lavet af 100 % bomuld.
Hold din pude til hundesengen ren og mudderfri fra poteaftryk med de maskinvaskbare betræk, der er lette at fjerne. Med én lynlås skal du blot fjerne det ydre betræk fra den fyldige pude og smide det i vaskemaskinen for at rense ildelugtende lugte, snavs eller hår.
Uanset om du har en gravhund eller en Grand Danois, så har Omlet en hundeseng, der passer til din bedste ven. Brug vores størrelsesguide til at vælge mellem små, medium eller store muligheder for at passe perfekt til din hunds race og størrelse.

Lille: 62.5cm x 48.5cm x 10cm
Medium: 88cm x 54cm x 11cm
Stor: 104cm x 72.5cm x 12cm

Verificerede Anmeldelser

Pudeseng til hunde

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne:

Kundebilleder