Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Bør kaniner holdes i par?


Kaniner er flokdyr og har brug for ledsagere af samme art for at være lykkelige. Kaniner er konstant på udkig efter rovdyr, og de vil føle sig meget sårbare alene, selvom de holdes i en meget sikker løbegård. De vil føle sig meget gladere, hvis de har mindst en af deres egen slags ved siden af dem, som de kan putte sig sammen med om vinteren og snakke med, når de keder sig.


Kaniner har brug for ledsagere for at være lykkelige

Kaniner har også brug for en kaninkammerat til at snakke med. Lige meget hvor meget vi forsøger, kan vi som ejere ikke opfylde alle kaninens sociale behov, og vi kan ofte ikke forstå vanskelighederne ved kaninkommunikation. Dyr har brug for medlemmer af deres egen art at tale med hele livet.


Heldigvis er der meget lidt forskel på vedligeholdelsesindsatsen mellem en og to kaniner. Du skal muge ud næsten lige så ofte med en kanin som med to, og du bliver nødt til at foretage den samme mængde foderture (to gange om dagen). Så alt i alt, hvis man skal have kaniner, anses to generelt for at være den bedste mulighed.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer