Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kontakt os

Telefonnummer:
89 87 06 83
E-mail adresse:
Vi er her for at hjælpe:
Mandag - fredag fra 11:00 til 15:00
Eller find svar hurtigt i vores ofte stillede spørgsmål.

Dit spørgsmål


Send os en e-mail eller udfyld formularen. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Hvis din forespørgsel haster, kan du også ringe til os.
Kontakt_os_grafisk
Telefon:
89 87 06 83
Adresse:
Omlet Ltd
The Old Malthouse
St John's Road
Banbury
Oxfordshire
OX16 5HX
United Kingdom

Hvis du er blogger/ influencer/ forretning/ velgørenhedsorganisation eller oplevelsescenter, som er interesseret i at fortælle dine kunder om Omlet produkter, så send os en e-mail på marketing@omlet.com og/eller ring til os på 89 87 06 83.

Hvis du har en hjemmeside eller populær social medie profil/side, så er du velkommen til at tage del i vores affilieringsprogram.

Find flere oplysninger om programmet og tilmeld dig ved at logge ind på din Omlet konto og vælge "affilieringsprogram" i menuen.

Omlet produkter har været omtalt i adskillige førende medier verden over. Du kan downloade pressemeddelelser og billeder af vores produkter i høj opløsning i vores dedikerede mediecenter her. For udtalelser, deltagelse og andre pressehenvendelser, kontakt os venligst på e-mail marketing@omlet.com, så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe.

Omlet er stolt af at være officiel verdensomspændende (ekskl. Nordamerika) distributør af Hønsegyngen. Send venligt en e-mail til trade@omlet.com med din henvendelse.

Alle andre produkter er udelukkende tilgængelige direkte fra Omlets hjemmeside. Dette er for at vi kan tilbyde kæledyrsejere de bedste produkter til den bedst mulige pris.

Kontonummer: FI11 3131 1002 1787 25

BIC: HANDFIHH

Kontakt_os_grafisk