Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Skal jeg have kaniner eller en kat?


Kaniner og katte er meget forskellige væsener med meget forskellige behov. Begge kan være fantastiske kæledyr, men hvad der er rigtigt for dig afhænger af dine egne personlige forhold. Hvor meget tid har du? Har du nok plads udenfor? Har du råd til at holde dem?


Begge dyr kan være husdyr, men det ville være dejligt, hvis de havde plads udendørs. Vi har udendørs indhegninger til begge disse kæledyr på vores hjemmeside for at skabe et sikkert miljø, hvor dine kæledyr kan nyde livet udendørs uden bekymring for de farer, de ellers ville blive udsat for - rovdyr og giftige planter i kaninernes tilfælde, og biler og andre katte i kattenes tilfælde.


Kaniner og katte er meget forskellige dyr - deres plejerutiner vil være ganske forskellige

Både kaniner og katte har brug for pleje og opmærksomhed hver dag - begge skal fodres, have vand og modtage opmærksomhed fra deres ejere dagligt. Begge har brug for en regelmæssig helbredsundersøgelse, både af deres ejere og af deres dyrlæge, og begge vil kunne være en vidunderlig ledsager i mange år.


Nogle af de vigtigste forskelle inkluderer kost (katte er kødædende, mens kaniner er planteædere), sociale behov (kaniner har brug for kaninselskab) og lang levetid. Det er en god idé at tænke på, om dit kæledyrs levetid vil være med i din beslutning. Selvom der er nogle kaniner, der har levet i ekstraordinære aldre for deres art (ifølge Guinness rekordbog var verdens ældste kanin 18 år gammel, da de døde), har katte en tendens til at leve betydeligt længere end kaniner. Kaniner lever ofte i mellem otte og tolv år, mens katte har en tendens til at leve i alt mellem tolv og atten år.

Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer