Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hvor mange kaniner kan leve sammen?


Vilde kaniner tilbringer deres liv som en del af en stor gruppe og bor i tunnelsystemer under jorden. Da kaniner har udviklet sig til at bo sammen med deres familier (som kan vokse meget hurtigt), er der ikke en særlig lav grænse for antallet af kaniner, der kan bo sammen - oftest vil den begrænsende faktor være, hvor meget plads du har!

I naturen lever kaniner ofte i ekstremt store grupper med forældre og babyer alle i samme tunnelsystem

Mens de fleste ejere huser et par kaniner, er det at holde tre eller fire også populære muligheder. Sørg for at købe både et bur og en løbegård, der er store nok, ellers bliver du nødt til at skaffe flere bure for at skabe nok plads.


Udover et dejligt, sikkert bur til husly og til at sove i, bør det rum, du giver dine kaniner, omfatte et godt udendørs område, som de kan løbe rundt i. Vilde kaniner har normalt en masse plads til at udforske, og selvom deres græsbehov er mindre end deres vilde kolleger, vil dine kæledyr stadig sætte pris på tilstrækkelig plads at strække benene på. Kaniner vil være meget ulykkelige, hvis de holdes i et bure hele tiden - de har også brug for en løbegård.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer