Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlets kaninguide


Kaniner er vidunderlige kæledyr for mennesker, der bor over hele verden. De kan være sjove, kærlige dyr, og de er desuden i stand til at knytte tætte bånd med deres menneskelige ejere. Kaniner er nysgerrige, interessante og til tider drillesyge væsener, og disse egenskaber har gjort dem ekstremt populære blandt kæledyrsejere i mange forskellige lande.


Kaniner findes i en lang række forskellige former og størrelser - de er fantastiske kammerater

Denne guide indeholder information om mange forskellige aspekter af det at holde kaniner og er beregnet til både at støtte dig igennem den første tid med din nye kanin og at give en let tilgængelig ressource til alle spørgsmål, du måtte have i løbet af livet med kaniner. De forskellige afsnit byder på information om en lang række emner, fra valg af race, til udførelse af helbredstjek, lige til legetøj og godbidder. Vi håber, at du finder denne guide nyttig, og at du bliver glad for passe og pleje disse fascinerende dyr.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer