Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hønsehuse

Omlets hønsehuse skiller sig ud blandt hønseholdere. De ekspertdesignede designs tager dine høners sundhed og sikkerhed i betragtning, samtidig med at de tager højde for din arbejdsbyrde. Tiden med træhuse, der er svære at vedligeholde er forbi – fremtiden for hønseholderi er her med vores vedligeholdelsesfri hønsehuse, der er lette at rengøre.
1453 anmeldelser
Eglu Cube chicken coop by Omlet
380 anmeldelser
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
419 anmeldelser
Eglu Go chicken coop by Omlet

Et hønsehus til enhver flok

Uanset om du er en nybegynder som hønseholder, eller en erfaren flokopdrætter, er der et Omlet-hus til enhver etape af din hønseholderrejse. Praktiske adgangspaneler, unikke dørlukningsmekanismer og innovative sikkerheds- og isoleringsmetoder er alt sammen pakket ind i et smart design, der gør vores hønsehuse til en øjeblikkelig fast bestanddel for enhver hønseholder i haven.

3 grunde til at købe et hønsehus fra Omlet

  1. Store hønsehuse huser komfortabelt flokke på op til 10 små racerhøner
  2. Flytbare hønsehuse er ideelle til mindre områder eller flokke, eller til områder, der regelmæssigt oplever barske vejrforhold
  3. Hønsehuse uden forbundne løbegårde giver ekstra siddepladser eller redeområder til større flokke

Skab det ultimative rum til din flok

Hønseholderi er en unik oplevelse for alle, men vi har lagt grundlaget for vellykket flokopdræt. Vores hønsehuse holder dine høns varme om vinteren og kølige om sommeren, er modstandsdygtige over for rovdyr og kan tilpasses, så de passer til enhver stil eller rutine.

Hønseholder-ekspertise på højeste niveau

Hos Omlet søger vi altid efter løsninger på de spørgsmål, vi konstant rejser. Håndværket i vores hønsehuse er en kulmination af vores resultater, og resultaterne er ekstraordinære. Nyd at holde høns som Omlet gør det: stressfrit i ethvert rum og med ethvert erfaringsniveau.