Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hønsehuse

Fremragende designede hønsegårde til både hobbyister og flokopdrættere. Oplev hønsegårde, der er nemme at rengøre med ultrasikre løbegårde, der kan tilpasses med hjul, håndtag, automatiske hønsegårdsdøre og meget mere! Uanset om du holder en designerflok som var de levende kunst, eller har en eklektisk blanding af hengivne æggelæggere, kan du du finde en Omlet-hønsegård, der passer til dine behov.

1453 anmeldelser
Eglu Cube stort hønsehus med løbegård
380 anmeldelser
Eglu Go Up hævet hønsehus med løbegård
419 anmeldelser
eglu go flytbart hønsehus med løbegård

Derfor skal du købe et hønsehus designet af Omlet

Hos Omlet opfinder, designer og tester vi de hønsehuse, som vi mener, høns og deres dyrepassere har brug for. Gennem omhyggelig observation og målrettet kæledyrsejerskab er vi i stand til at konstruere hønsegårde, der holder hønsene sikre og samtidig fremmer deres naturlige vaner og udtryk. Vi udvikler og forbedrer hele tiden vores designs ved at observere vores egne kæledyr, såvel som vores kunders værdifulde erfaringer. Resultatet af vores sans for detaljer og det banebrydende, er vores udvalg af hønsehuse og hønsegårde.