Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kundeanmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:

356

4 stjerner:

64

3 stjerner:

14

2 stjerner:

2

1 stjerne:

0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 436 anmeldelser

Pude til hundeseng - Stor - Midnight Meadow

Så let at rengøre! - Doug, 17 marts 2023

Pude til hundeseng - Stor - Midnight Meadow

Jeg købte Midnight Meadow i gave til min mors hund til Mors Dag, og den er perfekt. Han har haft den samme seng i næsten 3 år nu, og den har en masse huller, hvor han har tygget i den. Hun klagede over, at den også var svær at vaske, da den er et helt stykke, så betrækket ikke kan tages af, hvilket betyder, at det tager evigheder at tørre. Det tog lidt tid for ham at vænne sig til den, som man kunne forvente, men nu kan vi ikke få ham ud af den. Mor elsker også det blomstrede mønster og den holder længere!


Pude til hundeseng - Lille - Contour Grey

Meget imponeret! - Jim, 17 marts 2023

Pude til hundeseng - Lille - Contour Grey

Pip er helt vild med sin nye seng. Havde svært ved at vælge mellem de funky mønstre, men besluttede mig for Contour Grey som en pude, så vi kan tage den ud af huset og med i bilen. Meget imponeret over produktet.


Memoryskum hundeseng med støttekant - Stor - Midnight Meadow

10 poter ud af 10! - David, 17 marts 2023

Memoryskum hundeseng med støttekant - Stor - Midnight Meadow

Connie elsker sin nye seng med støttekant! Vi var ikke sikre på, hvordan hun ville tage den til sig efter kun at have haft én seng før, men hun slog sig ned i den, så snart hun fik chancen. Og den ser godt ud i vores stue. 10 poter ud af 10!


Memoryskum hundeseng med støttekant - Stor - Midnight Meadow

Connie uwielbia swoje nowe legowisko poduszkę! Nie byliśmy pewni, jak na nie zareaguje, bo od zawsze miała tylko jedno, to samo łóżko, ale szybko umościła się w nowym, gdy tylko nadarzyła się okazja. I świetnie prezentuje się w naszym salonie. Ocena 10 na 10!


Hunde-rede - Stor - Pawsteps Natural

Kunne ikke være mere glad! - Nicole, 17 marts 2023

Hunde-rede - Stor - Pawsteps Natural

Mine to sorte labradors er så glade for deres nye rede-seng. De har stort set ikke flyttet sig fra den, siden den kom, den er stor nok til, at de begge kan sove på den, så de ikke skal slås om den. Den ser så behagelig ud. Farverne og mønstrene er så flotte, i modsætning til alle andre senge, jeg har set, og det passer så godt ind i farverne i mit hus. Vi kunne ikke være mere glade for den.


Hunde-rede - Medium - Shaded Spruce

Godkendt af hunde! - Lynn, 17 marts 2023

Hunde-rede - Medium - Shaded Spruce

Jeg elsker farven! Vores Cockapoo-hvalp Bailey elsker at putte sig ind i den. Fin form med fast omkreds, som ser godt ud og holder formen, selv når Bailey kan lide at ligge langs kanten på den!


Hunde-rede - Stor - Shaded Spruce

ELSKER DEN! - Lauren, 16 marts 2023

Hunde-rede - Stor - Shaded Spruce

Thor ELSKER sin nye seng!! Så snart den ankom, dykkede han ned i den. Jeg har haft problemer med at finde den perfekte seng til ham, han ser aldrig ud til at passe til dem. Den store rede-seng er den perfekte størrelse til Thor (Schæferhund). Han virker super komfortabel og farven er FANTASTISK, så den tilføjer den et lille farveudbrud til vores køkken.


Hunde-rede - Stor - Morning Meadow

Kvaliteten er fantastisk - Simon, 16 marts 2023

Hunde-rede - Stor - Morning Meadow

Vi har haft vores Bedlington Terrier i et par år nu, og hver seng, vi prøver til hende, bruger hun aldrig, og ender altid på sofaen eller vores seng. Så langt så godt - nu har vi fået rede-sengen i Meadow-mønsteret, og den ser ikke kun godt ud i vores stue, men hun har faktisk sovet på den. Elsker især kvaliteten!


Zippi kanin shelter med legetunnel - Dobbeltpakke - Grøn og lilla

Virker som det skal - god kvalitet -


Underlag til Geo fugleburet - 10stk.

Helt enkelt ENESTÅENDE???????? - Zenya, 1 februar 2023

Underlag til Geo fugleburet - 10stk.

Har handlet mit bur og tilbehør ril min undulat og er så tilfreds..Helt klart det bedste udstyr til mit kæledyr nogensinde.Tusind tak Omlet????

1 af 44   Næste