Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kundeanmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:

343

4 stjerner:

62

3 stjerner:

14

2 stjerner:

2

1 stjerne:

0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 421 anmeldelser

Omlet hønsetræer - Skål til godbidder - Grøn

Fin service - gode produkter - Marie, 18 november 2022

Omlet hønsetræer - Skål til godbidder - Grøn

Jeg er meget tilfreds


Memoryskum hundeseng med støttekant str. Large - Midnatsblå

Fantastisk køb - Allan, 11 november 2022

Memoryskum hundeseng med støttekant str. Large - Midnatsblå

Købte denne seng med memory skum og kant, til min dalmatiner hund. Han elsker den og er hans favorit ligge sted. Han har en diskusprolaps i nakken og han elsker tydeligt at støtte hans hoved på kanten. A+++ køb som klart kan anbefales


Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Large

Hurtig og nem levering - Kirstine, 20 oktober 2022

Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Large

Fint produkt men træls at skulle lave en anmeldelse for hver enkelt del af varen.


Sengebund med træben med messingkapper til Omlet hundesenge - Large - 4 stk.

Virker fint efter lidt gør-det-selv - Kirstine, 20 oktober 2022

Sengebund med træben med messingkapper til Omlet hundesenge - Large - 4 stk.

Modtog produktet hurtigt og nemt men to af fire ben var ikke udført til standard og krævede modifikationer for at skruerne kunne nå gevindet i sengebunden.


Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Small

Min hund føler sig godt tilpas i sin Omlet seng - Lisbeth, 20 august 2022

Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Small

Hundesengen passer fint i vores hjem og også i vores campingvogn. Godt med ben, så sengen er hævet over gulvet med gulvvarme, og i campingvognen er den hævet over det kolde gulv i ydersæsonenerne. Vi har ikke støttekant på sengen, da den vil tage for meget plads af selve madrassen.


Omlet hønsehegn Mk2 - 42 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

Meget fint hønsehegn. - Lindegaard, 17 august 2022

Omlet hønsehegn Mk2 - 42 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

Hønsehegnet jeg købte var meget fint og nemt at samle. Nettet var tyndere i det end jeg havde forventet/håbet men det var så også nemmere at arbejde med. Købte også ekstra låge, som også fungerede fint.


Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Nice quality! - Jacob, 7 august 2022

Automatisk dør til hønsehuset - Grå

I installed this door in my homemade chicken coop. It came with everything needed: bolts, nuts and brackets and an easy to follow installation guide. My only concern is that the safety function that is supposed to prevent the door from shutting should a chicken be standing in the doorway, seems to require quite a bit of force to activate. Anothrr improvement suggesting is to redesign the control box as 4 tiny screws needs to be fully removed in order to replace the batteries. I am sure that one day one of these screws will end up in the grass...


Fido Studio 24 hundebur med garderobeskab - Hvid

Flot og genial hundebur til det moderne hjem - Mona, 3 august 2022

Fido Studio 24 hundebur med garderobeskab - Hvid

Flot og fantastisk, genial hunde bur med mange muligheder. Vi købte den store 36” til vores cocker spaniel hvalp, men vi fant hurtigt ud af, at vores store labradore også ville ha en, da han altid ville med ind og ligge der, når lågen til hverdag bare stod åbent. Der er godt med plads og det at der er 1 side og et loft på, har gjort vores hvalp langt mere tryg i buret når vi ikke var hjemme. Nu hvor de begge er voksne er der stadig god plads til at de begge ligger sig i samme bur af og til og slapper af sammen, (med lågen åbent, som var det en kurv) trods de har en hver, de elsker den. Et fantastisk køb, som passer ind i alle hjem hvor man ønsker at et hundebur står og er smukt og brugbart i hjemmet. 5 stjerner herfra…. 10 hvis man kunne ????


Klart overtræk til Eglu Go - Halv længde

Fint overdækken - Hultgren, 29 juli 2022

Klart overtræk til Eglu Go - Halv længde

Fint overdækken til at skærme for regn på mit Eglu Go


Eglu Cube Mk2 med 2m hønsegård og hjul - Grøn

Velfabrikeret lille hønsehus - Jan, 23 juli 2022

Eglu Cube Mk2 med 2m hønsegård og hjul - Grøn

Hønsehus mm. Ankom for en uge siden, og blev straks taget i brug. Matrialernerne var gedigne og tegningerne var fine. Det tager noget tid at samle buret, men huset er meget nemt. Vi savner et par håndtag til at rulle hønsehuset med bur når det skal flyttes. Mad og vandskål er rigtig fine, men vandskålen kunne godt have et runder håndtag indeni når det skal bæres.Selve buret virker fint, men de 2 indgangsdøre virker ustabil, bedre hængsler ville være en hjælp. Vores 4 dværghøns virker glade og tilfredse!

1 af 43   Videre