Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

SMART AUTOmatiSK DØR TIL HØNSEHUS

Wifi-aktiveret, kompatibel med alle hønsehuse 

Vi har designet vores Smart Autodoor med åbn- og luk-notifikationer, der giver ro i sindet og fuld kontrol fra din telefon for ultimativ bekvemmelighed.

 • Åbner og lukker automatisk dit hønsehus
 • Kompatibel med alle hønsehuse i træ
 • Helt pålidelig i al slags vejr
 • Sofistikeret sikkerhedssensor
 • Net- eller batteridrevet

Vælg din automatiske dør

chicken

FORBUNDET, LIGE MEGET HVOR DU ER

Vores gennemtestede, opfindsomme design giver dig 24/7-kontrol over dit hønsehus fra din telefon, så du kan kontrollere status for døren til hønsehuset og åbne og lukke det, lige meget hvor du er.

Det er også kompatibelt med Alexa og Google Assistant, så du kan tjekke dine høns, selv uden din telefon ved hånden.

Du skal bare downloade Omlet-appen til Android eller Apple.

 
 

ER DU ALLEREDE AUTOMATISERET?

Opgrader din eksisterende Omlet Autodoor for at gøre den smart ved blot at udskifte kontrolpanelet.  Klik her for at få mere info.

 
 

DRØMME-TIDSPLAN

Høns trives, når de starter deres dag ved daggry og er i seng i skumringen. Vores Smart Autodoor giver dig mulighed for at indstille deres tidsplan uden at forstyrre din. 

 • Vælg mellem lysresponsive indstillinger eller indstillet af uret

 • Let at programmere med Omlet-appen

 • Sensorer ignorerer andre lys og lommelygter

GØR ETHVERT HØNSEHUS SMART

Er du ikke opgraderet til en Eglu Cube eller en Eglu Pro endnu? Vores wifi-aktiverede Smart Autodoor er kompatibel med alle hønsehuse og leveres med et nemt fastgørelsessæt.

 • Installer direkte på Eglu Cube eller Eglu Pro hønsehuse

 • Skrues nemt på hønsehuse i træ 

 • Forbind til walk-in løbegård eller enhver form for hønseindhegning

 • Kan monteres til at åbne mod venstre eller højre

SuperKRAFT

Nærbillede af kontrolpanelet til Omlet smart automatic chicken coop door.
Batteridrevet, så du kan bruge Autodoor overalt.

Kontrolpanelet kan fastgøres til din hønsegård eller dit hønsehus og tilsluttes lysnettet med det medfølgende kabel på 180 cm. Alternativt vil 4x AA-batterier drive autodøren i op til 3 måneder.

LUKNING AF DØRENE

Kylling, der klatrer ind i et Eglu pro hønsehus med en smart Autodoor med hønsehuslys
Sikkerhedssensorerne forhindrer dørene i at lukke, hvis der er en høne eller noget andet i vejen.

Sofistikerede sensorer beskytter høns, der sidder fast i døråbningen. Når der er fri bane, får du en notifikation på din telefon om, at døren er lukket.

LAD LYSET VISE VEJ

Høns i en hønsegård med lys i hønsegården
Tilføj et lys i hønsehuset for at opmuntre dine høner til at gå i seng om aftenen.

Vi har designet vores hønsehuslampe til at føre høner ind til deres siddepladser. Lyset tændes 5 minutter, før døren er planlagt til at lukke, drevet af og synkroniseret med din Smart Autodoor. Når alle er lukket trygt ind, og døren er sikkert lukket, slukker lyset stille og roligt.

PÅLIDELIGHED TAGER TID

Vores Smart Autodoors pålidelighed er et resultat af vores grundige tilgang til produktdesign: Opfind, teste, raffiner, gentag. 200 prototyper og 3 års Omlet perfektionsprocesser betyder, at den kan klare alt Moder Jord har at byde på. 

 • Testet til at fungere under temperaturer fra -20°C og op til 65°C

 • Vandtæt kabinet i henhold til IPX6-standarder

 • Brudsikker ABS-konstruktion

 • Tåler voldsomme storme

FUNGERER UDEN APPEN

Nærbillede af smart Autodoor kontrolpanelet, der programmeres manuelt
Programmér vores smarte Autodoor med eller uden appen.

Vores Smart Autodoor kan programmeres og styres ved hjælp af kontrolpanelet på dit hønsehus, uden appen. Det er lige så effektivt og pålideligt, uanset hvordan du bruger det.

RO I SINDET

Smart Autodoor boks med vist indhold
Bare sæt batterier i, så er du klar til at gøre dit hønsehus smart.

Vores trinvise instruktioner og sådan-bygger-du video vil guide dig vil guide dig gennem montering og installation af din Smart Autodoor. Download appen, og så er du et smart skridt tættere på din flok, uanset hvor du er.

Ofte stillede spørgsmål

Du kan vælge mellem lysindstillingen, det vil sige at du kan vælge, ved hvilket dagslysniveau hønsehuset skal åbne og lukke, og tidsindstilling, dvs. indstille bestemte tidspunkter, hvor du ved, at din flok er vendt tilbage til deres hus om aftenen eller er klar til at gå ud og nyde dagslyset. Der er også en manuel tilstand, hvor døren kun åbnes og lukkes, når du trykker på knappen.

På appen kan du også tilsidesætte dine nuværende indstillinger ved at trykke på "Åbn" eller "Luk".

For sikkerhed og ro i sindet er der også indbygget et fejlsikkert system til at åbne døren helt manuelt. Find ud af, hvordan du gør dette ved at se brugsanvisningen.

Du kan ændre, hvilken indstilling du bruger, når du vil, men det er ikke muligt at bruge forskellige indstillinger på samme tid.

Høns er flokdyr og vanedyr, og i de fleste tilfælde vil de vende tilbage til hønsehuset inden for en halv time fra hinanden omkring samme tid hver aften. Observer dine høner i et par dage, og noter, hvornår de har tendens til at gå i seng, og indstil døren i overensstemmelse hermed.

Hvis du har tilsluttet din Autodoor til wi-fi, anbefaler vi at bruge den strømforsyning, du modtog med din dør. På denne måde vil din dør konstant tjekke ind, og du vil kunne bruge døren og appen efter hensigten.

Du kan køre din dør på batterier, men for at spare strøm tjekker døren kun ind med wi-fi hvert tiende minut. I mellem disse øjeblikke vil du ikke være i stand til straks at åbne eller lukke døren. Du kan klikke på knappen for at åbne eller lukke, men handlingen udføres ikke før næste check-in.

Hvis du tilslutter din Autodoor til et solpanel eller en anden type strømkilde, vil vi ikke kunne give nogen garanti (direkte eller indirekte), support eller rådgivning.

Omlet-appen er tilgængelig i Google Play Store for Android-brugere og App Store for iOS-brugere.

Du skal blot åbne den relevante app-butik og søge efter "Omlet", eller bruge følgende links:

Google Play

iOS App Store

Autodoor kan ikke monteres på andre hønsehuse end Eglus og Eglu Cube Mk1 og Mk2 og Eglu Pro. Du kan dog bruge et forbindelsessæt, til at forbinde det til enhver Omlet-løbegård.

Der er to hovedårsager til at tilføje et hønsehus-lys. For det første vil det at have et lys i hønsehuset tilskynde hønerne til at vende tilbage, når det bliver mørkt. Dette er især godt, hvis du har en eller to høner, der har tendens til at holde sig ude længere end resten.

For det andet er det nyttigt at have et lys i hønsehuset, hvis du vil tjekke dine høner, når det er mørkt, måske når du kommer hjem fra arbejde eller lige før du går i seng. Hønerne bliver ikke generet af, at du tænder lyset et øjeblik og kigger ind i deres hus.

Hønsehus-lyset bruger et LED-lys ved 1,5 watt. Det svarer til en 15 watt lyspære.

Vi vil foreslå, at du skifter batterierne, når kontrolpanelet eller appen viser niveauet som 5 % eller lavere. Det er en god idé at tjekke batterierne regelmæssigt for at sikre, at de er i god stand.

Du skal bruge Autodoor som angivet i brugsanvisningen ved at bruge enten vores strømadapter eller 4 AA-batterier. Vi kan ikke tilbyde nogen garanti (direkte eller indirekte), support eller rådgivning, hvis du tilslutter andre former for strømforsyning til din Autodoor. Der er stor risiko for, at du kan beskadige din Autodoor, og produktet fungerer muligvis ikke efter hensigten.

Nej, motoren i døren er designet til at åbne døren vandret.

Ja, der er en manuel tilstand, hvor døren kun åbnes og lukkes, når du trykker på knappen på appen eller direkte på kontrolpanelet. For sikkerhed og ro i sindet er der også indbygget et fejlsikkert system til at åbne døren helt manuelt. Se brugsanvisningen for at finde ud af, hvordan du gør dette.

Autodoor er designet til at blive brugt af voksne høns, og det er klogt kun at bruge manuel tilstand, hvis du har kyllinger i flokken.

Kontrolpanelet leveres med et monteringsbeslag, der kan bores i træ eller fastgøres til nettet. Hvis du vil placere dit kontrolpanel direkte på din Eglu Pro eller Cube, skal du tilføje et ekstra beslag , der hægtes fast på hønsehuset.

Kontrolpanelbeslag til smart autodoor inkluderet

Inkluderet monteringsbeslag, der kan forbindes til ethvert net eller gør-det-selv-hønsehus.

Monteringsbeslag til betjeningspanel til smart autodoor til Eglu hønsehus

Valgfrit monteringsbeslag til Eglu Cube eller Pro hønsehuset.

Den automatiske dør passer direkte på Omlets Eglu Pro hønsehus, påEglu Cube hønsehus, og de fleste hønsehuse i træ eller stalde. Hvis du har en ældre Eglu Cube (fra før 2016), kan du montere den automatiske dør ved at bruge et monteringssæt. Du kan også passe den til nettet eller hønsetråd på en løbegård.
Vi tilbyder ingen løsning til at forlænge kablet, men vi sælger et erstatningskabel der kan bruges til det formål. Hvis du vil forlænge kablet, foreslår vi, at du taler med en elektriker for at sikre, at det er gjort sikkert og korrekt.

Du behøver ikke at bruge lysnettet, hvis du bruger de smarte funktioner i det nye Omlet Smart Autodoor kontrolpanel. Vi anbefaler det dog, hvor det er muligt, da det vil forbedre produktets funktionalitet. Brug af netstrøm vil gøre det muligt for kontrolpanelet at opretholde en konstant wi-fi-forbindelse, hvilket betyder, at når du sender en kommando til døren, udføres den næsten med det samme. På batteri skal du vente op til 10 minutter til næste gang dit kontrolpanel vågner op og tjekker ind på vores servere.

Når du kører på batteri med de anbefalede strømindstillinger, vurderer vi, at du skal forvente 2+ måneders batterilevetid ved normal brug, før du skal udskifte batterierne.

Dette afhænger af ​​dit wi-fi's styrke, men det er tilrådeligt at holde døren inden for mindst 20 meter fra en wi-fi-kilde.

Vi anbefaler at oprette forbindelse til det trådløse netværk, du ønsker at bruge med din telefon, og at stå, hvor du ønsker at placere dit kontrolpanel. Hvis din telefon indikerer et godt wi-fi-signal, burde det være tilstrækkeligt at bruge med Omlet Smart Autodoor. Hvis din telefon kun viser én bjælke med wi-fi, eller slet ingen, kan du finde ud af, at signalet er for svagt til, at kontrolpanelet kan fungere effektivt. Du ønsker måske at flytte hønsehus eller adgangspunkt for at forbedre dækningen eller købe en rækkeviddeforlænger.

Nej, du kan styre døren og ændre indstillingerne blot ved hjælp af kontrolpanelet. Hvis du kører din dør på lysnettet, kan du bare sætte den op som normalt og programmere døren på kontrolpanelet. Men hvis du vil bruge batterier, skal firmwaren i første omgang opdateres. For at gøre dette skal du:

 • Downloade appen og tilslutte kontrolpanelet til dit wi-fi
 • Vente i 5-10 minutter, indtil firmwaren opdateres
 • Foretage en fabriksnulstilling (se brugsanvisningen for information om, hvordan du gør dette)
 • Afslutte registreringstilstand på kontrolpanelet

Når det er gjort, kan du opsætte døren og kontrolpanelet på hønsehuset og programmere de indstillinger, du ønsker. Kontakt venligstvores kundeservice-team, hvis du har problemer.

Alle indstillinger gemmes i betjeningspanelet, så døren vil fungere præcis som du ønsker. Når forbindelsen er genoprettet, vil du kunne fortsætte med at bruge appen.

Ja, du kan dele adgangen til en dør med familie og venner, så de kan se dørens status og få notifikationer. Du bestemmer selv, om du vil give fuld adgang eller blot give personen lov til at tjekke dørens status.

Kablet du modtager med din dør er 180 cm.

Automatisk dør - STØRRELSE OG Specifikationer

Materialer:

ABS-plast, zink gear, stål fastgørelser

Strømforsyning:

Netstrøm eller 4 x AA-batterier (medfølger ikke)

Produkt mål:

Dørramme: 49cm x 42cm x 5,5cm Kontrolpanel: 14cm x 13cm x 4cm Kontrolpanel Kabellængde: 200cm Netstrøm Kabellængde: 180cm

Mål på emballage:

56cm x 47cm x 7,3cm

BEMÆRK: Undgå venligt at rengøre din automatiske dør til hønsehuset med industrielle kemikalier. Vi anbefaler kun rengøring med vand og sæbe eller et dyrevenligt desinfektionsmiddel og behandling af blodmider kun med pulver.

Verificerede Anmeldelser

Smart automatisk dør til hønsehus

3 stjerner:

0

2 stjerner:

0

1 stjerne:

0
Mere tid i hønsegården.
Jette-Birte,
Auto låge åbner, giver hønsene mere tid til at komme ud om morgen og nyde tiden i hønsegården.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset - Grøn
Denne anmelder har 2-4 brune høns kæledyr
Nem at arbejde med.
Finn,
Først og fremmest, ros til designet. Alt kan tilsyneladende skilles ad, hvis det skulle blive nødvendigt, så jeg håber man også kan få reservedele til det hele. Det er rigtig godt for miljøet. <3 Menuen er nemmere at finde ud af, end man lige skulle tro, og det er nemt at montere lemmen på hønsehuset, også selv om det ikke er et Omlet hus. Jeg har kun én negativ bemærkning. Låget på styringen har ingen lås, så det står og blafrer i vinden.... det kunne evt være løst med en simpel magnet... jeg har sat et stykke tape på. Men alt i alt er jeg godt tilfreds, efter en måned med lemmen.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset - Grøn
Denne anmelder har 4-6 Dværghøns kæledyr
Nem at betjene, virker hårdfør og sikker i drift
Lene,
Eneste minus er den lange leveringstid. Jeg er dog ovenud tilfreds med produktet og har sågar købt en nummer to, skønt der var en ventetid på 2-3 måneder på den første hønsedør (bestilt i september/oktober 2021 og leveret i december 2021) for mit vedkommende.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå
Denne anmelder har 8-10 Høns kæledyr
Fantastisk produkt !
Lars,
Produktet ankom inden for få dage. Krævede lidt mere samling end jeg forventede, men med den meget grundige vejledning gik det smertefrit. Og produktet virker strålende. Vejledningen er fuldt på højde med Ikea. På den gode måde.
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå
Super enkel
Eik,
Helt fantastisk port, nem at montere og nem menu i styrebox. Og lavt bateri forbrug når man ikke sætter lampe til auto tænd
Anmeldelse af: Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå
Læs flere anmeldelser
 

Kundebilleder

Det hele begyndte med Omlet. Mød vores lykkelige kunder, og se deres forskellige Omlet-opsætninger.