Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hvilke kaniner skal jeg have?


Du vil være glad for at høre, at der er hundredvis af forskellige slags kaniner, du kan vælge imellem. Kaniner blev domesticeret (bragt i menneskelig pleje) for flere tusinde år siden, og siden den tid har kaninopdrættere produceret kaniner en lang række forskellige former og farver. Selvom alle har den samme grundlæggende form (fire ben, to pelsbelagte ører, øjne på siden af hovedet og en sød lille hale), er der store forskelle i størrelse og udseende imellem nogle af racerne.


Der er snesevis af forskellige kaninracer at vælge imellem

Da der er så mange forskellige typer at vælge imellem, har vi oprettet et afsnit, der hjælper: vores raceguide har fotografier og beskrivelser af snesevis af forskellige racer, der kan hjælpe dig med at tage en beslutning. Uanset hvilken race du vælger i sidste ende, så er vi sikre på, at du vil nyde disse karakterfulde små dyr ligeså meget som vi gør.


Hvis kaninerne skal holdes af nogen, der aldrig før har håndteret eller passet disse dyr, anbefaler vi, at du vælger en lille eller mellemstor race, som er kendt for at være ret føjelig. Nogle gode muligheder kunne være hollændere eller dværgkaniner. Hvis du køber to kaniner på vegne af børn, er det godt at være opmærksom på, at du bliver nødt til at være den, der i sidste ende er ansvarlig for deres pasning og pleje, da børn under 11 eller 12 år ikke bør have hovedansvaret. At pleje kaniner er en familieindsats, og yngre medlemmer kan have svært ved at opretholde interessen igennem hele kaninernes liv.

Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer