Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kaninbure


Hvis du har udendørs kaniner, vil dine kæledyr tilbringe langt størstedelen af deres liv i deres indhegning, så sørg for at give dem en god en! De fleste ejere vælger at bruge et bur, der har en tilhørende løbegård, da kaniner er ret store kæledyr, der har brug for meget plads til at løbe rundt på. Ved at have en bur-gård kombination undgår du at skulle flytte dine kaniner fra et sted til et andet flere gange om dag, og giver samtidig dine kaniner større frihed til at vælge, hvor de vil bruge deres tid.


Eglu er perfekt til at holde kaniner

Selv hvis du har en indendørs kanin, har den stadig brug for et hjem - et sted, som er helt dens eget. Dette vil være deres base, det sted den sover, og et sikkert område hvor den kan løbe hen, hvis den bliver bange eller nervøs. Menneskehuse kan være et temmelig skræmmende sted for en kanin, og den vil sætte pris på at have et sted at kunne løbe hen.


Der er en række forskellige slags bure at vælge imellem, og om du vælger en moderne eller mere traditionel løsning er op til dig. Vi har information om begge slags her og lagerfører vores populære Eglu , et moderne kaninhus særligt designet til kaniner.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer