Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet 2-års garanti

En garanti, du kan stole på for et produkt, du kan stole på.

Omlets bekymringsfri garanti garanterer dig gratis reparationer, reservedele eller produkter i op til 2 år af dit produkts lange levetid, hvis du skulle få brug for det.

Omlet-designede produkter købt på Omlets hjemmeside er øjeblikkeligt dækket af vores 2-års garanti. Det er ikke nødvendigt at registrere sig, vi har dine oplysninger og afsendelsesdato, så du har 2 år uden bekymringer!

Information angående brugte varer!Brugte Omlet-produkter er ikke dækket, men hvis der er et problem, så ring alligevel til os. Vi har nogle reservedele på lager, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at få dit produkt i tip top stand igen.

Hvis du har et problem med en vare, så ring til os eller send os en e-mail. Vi beder muligvis om at få tilsendt billeder af varen, der kan hjælpe os med at finde den rigtige løsning.

Så vil vi prøve at hjælpe med at finde en hurtig løsning, der er god for dig, god for planeten og som hjælper dit kæledyr med at kunne nyde deres produkt igen så hurtigt som muligt.

Valgmulighederne vil omfatte reservedele, små reparationer, som du selv kan udføre (vi sender dig dele og instruktioner), returnering af produkter til reparation af Omlet og afsendelse af et erstatningsprodukt, i tilfælde hvor der ikke er andre muligheder.

Hvad er dækket af Omlets garanti?

Vores garanti er designet til at beskytte og dække dit produkt mod eventuelle defekter i materiale og udførelse under fremstillingsprocessen, som ville forhindre produktet i at fungere, som det skal.

Hvad betyder det?

Hvis der sker noget med produktet, der er uden for vores kontrol, f.eks. noget der falder oven på det og går i stykker, skal du tale med dit forsikringsselskab om betaling for reparationen. Vi har nogle reservedele ved hånden og vi hjælper på enhver måde, vi kan, så ring alligevel til os, hvis du oplever dette.

Typisk slitage er heller ikke dækket af garantien. Her er en kort liste over ting, der kan forekomme, som vi sandsynligvis vil fortælle dig ikke er dækket, hvis du kontakter os:

  • Beskadigelse pga forkert montering. Uanset om du er dygtig til DIY, eller om du bare skulle låne en skruetrækker af naboen, er det rigtig vigtigt, at du bygger og samler dit produkt, som designerne havde til hensigt, ellers fungerer det muligvis ikke korrekt. De trinvise instruktionsmanualer og build-along “Sådan-bygger-man” videoer leder dig let gennem hele processen med at bygge dit produkt, så du kan gøre det rigtigt første gang.
  • Beskadigelse fra misbrug, ændringer, modifikationer osv. Før du foretager DIY på dit produkt eller rengør det med noget stærkt, skal du kontrollere, at det ikke vil beskadige dit produkt eller gør din garanti ugyldig. Er du ikke sikker? Så spørg os først!
  • Skader forårsaget af ulykker, tredjeparter, skadedyr, vilde dyr, kæledyr, vejr eller naturbegivenheder.
  • Hvis der sker noget med dit produkt, som også forårsager nogle følgetab eller skader på andre ting, vil vi ikke kunne erstatte eller kompensere for disse. Men vi kan hjælpe dig med at reparere dit Omlet-produkt under garantien.

Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.