Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.
Omlets kæledyrsguide

Omlets kæledyrsguide

Omlets kæledyrsguide

Velkommen til Omlet guides. Her finder du en masse information om at passe og pleje alle mulige slags kæledyr. Du kan lære mere om fodring af dine dyr, passende hjem til dine dyr og meget mere.

Hønseguide

Vores guide dykker ned under overfladen - fra lokale hønselove, til at holde glade, sunde høns. Med råd om fodring, udklækning, fouragering og at holde irriterende rovdyr på afstand, tager vi dig fra begynder til professionel inden din høne kan nå at sige 'Kluk'.

Kaninguide

Har du nogensinde hørt om kanin-tv? Disse bedårende underholdende dyr vil få dig klistret til kaninburet i timevis. Spring ned i vores kaninhul fuld af nyttig information og få styr på alt, hvad der har med kaniner at gøre.

Katteguide

Er du klar til at blive et skørt kattemenneske? Læs videre for at se alt hvad du behøver at vide om pasning af katte, fra racer og adfærd, til hvordan dette utrolige dyr er gået fra forhistorisk musefanger til internetsensation.

Rugeguide

Fra at gøre det på den gammeldags måde (liggende under en mor-høne) eller med en hjemmerugemaskine, har denne guide alt, hvad du behøver at vide om at opdrætte og udruge din egen spæde flok.

Undulatguide

Polly er måske pæn, men verdens mest populære kæledyrsfugl er faktisk den lille undulat. Vi har samlet alt, hvad du behøver at vide om at holde undulater - fra træning, til at hjælpe dem med at trives i dit hjem.