Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlets kæledyrsguide

Velkommen til Omlet guides. Her finder du en masse information om at passe og pleje alle mulige slags kæledyr. Du kan lære mere om fodring af dine dyr, passende hjem til dine dyr og meget mere.

Hønseguide

Hønseguide

Her finder du en fantastisk samling af gode råd, smarte tips og vigtig information vedrørende høns. Du kan lære mere om daglig pasning af dine høns, men også om oprindelsen af forskellige hønseracer, navnene på nogle kendte kamphaner samt hvordan du giver din høne et bad - uden at forpjuske hendes fjerdragt. Vi håber, du vil nyde vores hønseguide!

Kaninguide

Kaninguide

Læs om disse nuttede dyr og deres morsomme vaner. Du kan lære det grundlæggende om at passe og pleje dit kæledyr eller studere deres anatomi. Vidste du, at ukontrollerede kanintænder vil vokse 12cm om året? Du kan læse om alt dette og mere i Omlets guide til at holde kaniner.

Katteguide

Katteguide

Omlets katteguide dækker alt, hvad du behøver at vide om katte. Du kan bruge vores guide til at finde ud af hvilken katterace er den perfekte for dig, opdage præcis hvad det vil sige at være katteejer, og du kan endda finde ud af hvorfor katte er så ellevilde med katteurt. Glem ikke at læse huskattens utrolige historie så du kan lære mere om dens usædvanlige forfædre.

Rugevejledning

Rugevejledning

Hvis du overvejer at udruge dine egne kyllinger derhjemme, så vil denne vejledning lære dig alt, hvad du har brug for at vide, før du går i gang. Du kan både læse om at udruge æg naturligt (under en høne) og ved hjælp af en rugemaskine.

Undulatguide

Undulatguide

Vores omfattende vejledning fortæller dig alt hvad du har brug for at vide om at passe undulater - verdens mest populære kæledyrsfugl. Guiden er både en ideel introduktion til livet med undulater og en praktisk håndbog for den erfarne undulatejer, da den dækker alt lige fra at sætte et bur op og vælge det rigtige foder, til hvordan du kan træne dine fugle og holde dem glade og sunde.