Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Rede-seng til hunde

Dog
 

Signaturprints designet af Omlet


Vores seneste limited edition kollektion af designer-hundesenge er tilgængelig i 5 signaturprints inspireret af vores hundevenners foretrukne sted at gå tur, snuse og lege - sommerhaven. De dristige farver af søde duftende blomster, biers beroligende summen og den bløde lyd af poter mod en solbeskinnet terrasse fremkalder alt sammen en følelse af komfort og glæde, ligesom forholdet mellem os og vores hundevenner.Ultimativ redeagtig komfort


Retriever ligger i en blød og støttende rede-seng til hunde af Omlet

Alle dele af rede-sengene er designet til at give din hund den bedst mulige søvn.

Rede-sengen til hunde, designet af Omlet, er mere end blot en seng til din hund - det er en ekspertudviklet, blød pude, hvor din hund kan have sin egen rede. Denne robuste hundeseng er konstrueret med et dobbeltsidet aftageligt pudeindlæg, og er enormt blød og støtter op om drømmende søvn.

Giv din hund en frisk seng


Betrækket på en rede-seng bliver taget af

Når det er nødvendigt, skal du blot lyne betrækket af og putte det i vaskemaskinen på en blid cyklus.

Rede-sengen til hunde er udstyret med to aftagelige og maskinvaskbare betræk, så du nemt kan fjerne lugt og snavs. Du skal blot lyne betrækkene af fra den ydre redeseng og den indvendige pude og putte dem begge i vaskemaskinen for en nem vask.God for hunde og for planeten


Golden retriever hopper ud af en rede-seng

Oplev en bæredygtig hundeseng, der ikke går på kompromis med kvalitet eller komfort.

Produkterne vi laver, betyder noget - for dig, din hund og miljøet. Det er derfor, vi har skabt betrækkene til rede-sengen til hunde af bæredygtige materialer (defleste er lavet af 100 % genbrugsflaske-materiale), for at sikre, at vi både giver komfort til din hund og fred til vores planet.Sengen, der kan tages med overalt


Retriever på en stor bæredygtigt designet rede-seng til hunde af Omlet

Rede-sengen er den ideelle rejseseng til hunde, der nyder at være på farten.

Med et design, der er let at transportere, er rede-sengen til hunde din hunds soveløsning hvor som helst og når som helst. Uanset om det er på gulvet, sofaen eller i deres yndlingshundebur, skal du holde din hunds søvn velkendt og i overensstemmelse med alsidigheden af en rede-seng til hunde.Mød designeren


Se videoen for at finde ud af mere om designet af Dog Walk-kollektionen af hundesenge.

Omlets interne tekstildesigner, Victoria, er idépersonen bag vores første, limited edition med signaturprints. Som hundeejer selv hentede Victoria inspiration fra forbindelsen og kammeratskabet mellem hunde og deres ejere, og hvordan hundegåture forener os i en fælles oplevelse. Det var fra denne kollektive glæde, at signaturprintene fra Dog Walk-kollektionen blev skitseret.Hvilken størrelse seng skal jeg få til min hund?

Det er vigtigt at vælge en seng, der er stor nok til din hund. Find dit målebånd frem eller brug måle-appen på din telefon for at finde den rigtige størrelse!

Husk at hvalpe vokser, så vælg den størrelse du tror din hund vil være, når den er fuldvoksen. Hvis din stadig vokser, anbefaler vi, at du anskaffer den større størrelse.

1 - Mål din hund

Størrelsesguide til hundesenge

2 - Match længden til den rigtige størrelse

Størrelsesguide til hundesenge


Ofte stillede spørgsmål

Alle sengebetræk fra Dog Walk-kollektionen er lavet med 100 % genbrugsmateriale fra plastikflasker, der er vævet til komfortable, bløde teksturer. Så de er gode for din hund - og gode for vores planet. Til Gardenia-kollektionen er alle undtagen Honeycomb Slate og Honeycomb Pollen-modellerne lavet af det samme genbrugte plastikmateriale. Honeycomb-betrækkene er et luksuriøst stof lavet af bomuld og genanvendt polyester. Corduroy-sengebetrækkene er lavet af 100 % bomuld.
Hold din rede-seng til hunde ren og mudderfri fra poteaftryk med de maskinvaskbare betræk, der er lette at fjerne. Med én lynlås skal du blot fjerne det ydre betræk fra den fyldige pude og smide det i vaskemaskinen for at rense ildelugtende lugte, snavs eller hår.
Uanset om du har en gravhund eller en grand danois, så har Omlet en hundeseng, der passer til din bedste ven. Brug vores størrelsesguide til at vælge mellem små, medium eller store muligheder for at finde en, der passer perfekt til din hunds race og størrelse.

Lille: 68.5cm x 56cm x 24cm
Medium: 97cm x 68cm x 25cm
Stor: 114cm x 84cm x 29cm

Verificerede Anmeldelser

Rede-seng til hunde

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne:

Kundebilleder