Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Rede-seng til hunde

Omlets rede-seng er designet til hunde, der elsker at putte sig. Fyldige puder og en støttekant sender din hund i en vidunderlig søvn på få sekunder. 

Vi hedder Omlet, og siden 2004 har vi gentænkt alle aspekter af at holde og passe kæledyr. Inspireret af magien, når mennesker og dyr forbinder, ser vi, lærer, spørger og opfinder. Vores produkter vil få dig til at stille spørgsmålet: hvorfor er det ikke altid blevet gjort på denne måde?

Rede-seng til hunde

Dog

5 enestående funktioner

Hundesenge med catwalk-stil

Rede-sengen fås i en række signaturprints i begrænset oplag, der er designet af vores interne tekstilteam. Hver unik kollektion trækker på hundeinspirerede temaer for iøjnefaldende prints, der vil resonere med dem af os, der har mistet vores hjerter til vores firbenede, pelsede venner. 

Drømmende dage

fluffy dog lying in a neon coloured nest bed
Lavet til hygge og søde drømme om egernjagt.

Rede-sengen er konstrueret til at være blød og støttende og er en unik, behagelig, men holdbar hundeseng, der er designet til at holde til mange års søde drømme fremover.

En frisk fornemmelse

Med to aftagelige betræk, inklusive det ydre betræk, der hurtigt kan lynes af og puttes i vaskemaskinen, er rede-sengen designet til at holde lugt og snavs i skak og give din hund en frisk, ren seng. 

EN Grøn LØSNING, uanset hvilket print du vælger

Omlets betræk til rede-sengen er lavet af bæredygtige og holdbare genanvendte flaskestoffer, som tilfældigvis også er bløde og behagelige. Din hund kan slappe af, og det kan du også.

Rejs sammen

small retriever in an Omlet Nest bed in the zoomies print
Let design, ideelt til eventyr.

På grund af sit lette, men holdbare design er rede-sengen idéel til eventyrlystne typer. Placeret i bilens bagagerum eller ved fodenden af din sovepose, vil din hund sove lige så godt hjemme som ude.

Design i vores DNA

Vores fascination af vores hunde driver vores designproces. Vores tekstil-team henter inspiration fra den utrolige forbindelse mellem hunde og deres mennesker, såsom de fælles fornøjelser ved hundeluftning eller realiteterne ved at bo sammen med vores firbenede venner - og deres mindre end perfekte, men alligevel vedvarende elskelige adfærd. Denne tankegang fører til unikke prints, der er gennemsyret af en lidenskab og indsigt, der vil glæde hundeelskere overalt.

En større størrelse

brown dog lying in an Omlet Nest bed in teal
Tag højde for eventuel hundevækst, når du måler.

Mål din hund for at sikre, at du køber den rigtige seng. Husk, at hvalpe vokser, så gå efter en seng, der passer til den størrelse, du tror, den vil vokse op til at blive. Hvis din hund er en medium-størrelse, skal du vælge en større størrelse.

Ofte stillede spørgsmål

Alle sengebetræk fra Dog Walk-kollektionen er lavet med 100 % genbrugsmateriale fra plastikflasker, der er vævet til komfortable, bløde teksturer. Så de er gode for din hund - og gode for vores planet. Til Gardenia-kollektionen er alle undtagen Honeycomb Slate og Honeycomb Pollen-modellerne lavet af det samme genbrugte plastikmateriale. Honeycomb-betrækkene er et luksuriøst stof lavet af bomuld og genanvendt polyester. Corduroy-sengebetrækkene er lavet af 100 % bomuld.
Hold din rede-seng til hunde ren og mudderfri fra poteaftryk med de maskinvaskbare betræk, der er lette at fjerne. Med én lynlås skal du blot fjerne det ydre betræk fra den fyldige pude og smide det i vaskemaskinen for at rense ildelugtende lugte, snavs eller hår.
Uanset om du har en gravhund eller en grand danois, så har Omlet en hundeseng, der passer til din bedste ven. Brug vores størrelsesguide til at vælge mellem små, medium eller store muligheder for at finde en, der passer perfekt til din hunds race og størrelse.

Lille: 68.5cm x 56cm x 24cm
Medium: 97cm x 68cm x 25cm
Stor: 114cm x 84cm x 29cm

REDE-SENGENS STØRRELSE OG SPECIFIKATIONER

Verificerede Anmeldelser

Rede-seng til hunde

Der er endnu ingen anmeldelser af dette produkt. Tryk på feltet herunder for at skrive én.

Write a review

Kundebilleder

Det hele begyndte med Omlet. Se vores lykkelige kunders forskellige Omlet-opsætninger.