Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Rede-seng til hunde

Sammensæt nu

-

-

Signaturprints designet af Omlet


Omlets første limited edition-kollektion med signaturprints var inspireret af de gåture, vi går med vores hunde, og de mennesker og steder, vi møder undervejs. Vi går alle forskellige veje, men deler samme glæde. Oplev din yndlingsgåtur i et af de 8 signaturprints fra Dog Walk-kollektionen, eksklusivt designet af Omlet.Ultimativ redeagtig komfort


Retriever ligger i en blød og støttende rede-seng til hunde af Omlet

Alle dele af rede-sengene er designet til at give din hund den bedst mulige søvn.

Rede-sengen til hunde, designet af Omlet, er mere end blot en seng til din hund - det er en ekspertudviklet, blød pude, hvor din hund kan have sin egen rede. Denne robuste hundeseng er konstrueret med etdobbeltsidet aftageligt pudeindlæg, og er enormt blød og støtter op om drømmende søvn.6 grunde til at handle hos Omlet

30-dages fuld returret
180-dages fuld returret
Hurtig levering
Gratis returnering
2-års garanti
2-års garanti
Fremragende kundeservice
Fremragende kundeservice
Sikker betaling
Sikker betaling
5-stjerners anmeldelser
Over 17,000
5-stjerners anmeldelser


Giv din hund en frisk seng


Betrækket på en rede-seng bliver taget af

Når det er nødvendigt, skal du blot lyne betrækket af og putte det i vaskemaskinen på en blid cyklus.

Rede-sengen til hunde er udstyret med toaftagelige og maskinvaskbare betræk, så du nemt kan fjerne lugt og snavs. Du skal blot lyne betrækkene af fra den ydre redeseng og den indvendige pude og putte dem begge i vaskemaskinen for en nem vask.God for hunde og for planeten


Golden retriever hopper ud af en rede-seng

Oplev en bæredygtig hundeseng, der ikke går på kompromis med kvalitet eller komfort.

Produkterne vi laver, betyder noget - for dig, din hund og miljøet. Det er derfor, vi har skabt betrækkene til rede-sengen til hunde af100% genbrugsflaske-materiale for at sikre, at vi både giverkomfort til din hund og fred til planeten.Sengen, der kan tages med overalt


Retriever på en stor bæredygtigt designet rede-seng til hunde af Omlet

Rede-sengen er den ideelle rejseseng til hunde, der nyder at være på farten.

Med et design, der erlet at transportere, er rede-sengen til hunde din hunds soveløsning hvor som helst og når som helst. Uanset om det er på gulvet, sofaen eller i deres yndlingshundebur, skal du holde din hunds søvn velkendt og i overensstemmelse med alsidigheden af en rede-seng til hunde.Pude i dobbeltstil


Det fyldige pudeindlæg er dobbeltsidet, så du kan vælge at vise det matchende signaturprint eller vende det om for en almindelig detaljefarve, der komplementerer mønsteret.Mød designeren


Se videoen for at finde ud af mere om designet af Dog Walk-kollektionen af hundesenge.

Omlets interne tekstildesigner, Victoria, er idépersonen bag vores første, limited edition med signaturprints. Som hundeejer selv hentede Victoria inspiration fra forbindelsen og kammeratskabet mellem hunde og deres ejere, og hvordan hundegåture forener os i en fælles oplevelse. Det var fra denne kollektive glæde, at signaturprintene fra Dog Walk-kollektionen blev skitseret.Hvilken størrelse seng skal jeg få til min hund?

Det er vigtigt at vælge en seng, der er stor nok til din hund. Find dit målebånd frem eller brug måle-appen på din telefon for at finde den rigtige størrelse!

Husk at hvalpe vokser, så vælg den størrelse du tror din hund vil være, når den er fuldvoksen. Hvis din stadig vokser, anbefaler vi, at du anskaffer den større størrelse.

1 - Mål din hund

Størrelsesguide til hundesenge

2 - Match længden til den rigtige størrelse

Størrelsesguide til hundesengeOfte stillede spørgsmål

Alle senge dækker fra Dog Walk-kollektionen er lavet med 100% genbrugt materiale fra plastikflasker, der er vævet til komfortable, bløde teksturer. Så de er gode for din hund - og gode for planeten.
Hold din rede-seng til hunde ren og mudderfri fra poteaftryk med de maskinvaskbare betræk, der er lette at fjerne. Med én lynlås skal du blot fjerne det ydre betræk fra den fyldige pude og smide det i vaskemaskinen for at rense ildelugtende lugte, snavs eller hår.
Uanset om du har en gravhund eller en grand danois, så har Omlet en hundeseng, der passer til din bedste ven. Brug vores størrelsesguide til at vælge mellem små, medium eller store muligheder for at finde en, der passer perfekt til din hunds race og størrelse.

Lille: 68.5cm x 56cm x 24cm
Medium: 97cm x 68cm x 25cm
Stor: 114cm x 84cm x 29cm

Har du et andet spørgsmål?
Kontakt vores venlige kundeserviceteam eller ring til os på 89870683.

Verificerede Anmeldelser - Rede-seng til hunde

4 stjerner:

0

3 stjerner:

0

2 stjerner:

0

1 stjerne:

0

Kunne ikke være mere glad! - Nicole,

Mine to sorte labradors er så glade for deres nye rede-seng. De har stort set ikke flyttet sig fra den, siden den kom, den er stor nok til, at de begge kan sove på den, så de ikke skal slås om den. Den ser så behagelig ud. Farverne og mønstrene er så flotte, i modsætning til alle andre senge, jeg har set, og det passer så godt ind i farverne i mit hus. Vi kunne ikke være mere glade for den.
Anmeldelse af: Hunde-rede - Stor - Pawsteps Natural


Godkendt af hunde! - Lynn,

Jeg elsker farven! Vores Cockapoo-hvalp Bailey elsker at putte sig ind i den. Fin form med fast omkreds, som ser godt ud og holder formen, selv når Bailey kan lide at ligge langs kanten på den!
Anmeldelse af: Hunde-rede - Medium - Shaded Spruce


ELSKER DEN! - Lauren,

Thor ELSKER sin nye seng!! Så snart den ankom, dykkede han ned i den. Jeg har haft problemer med at finde den perfekte seng til ham, han ser aldrig ud til at passe til dem. Den store rede-seng er den perfekte størrelse til Thor (Schæferhund). Han virker super komfortabel og farven er FANTASTISK, så den tilføjer den et lille farveudbrud til vores køkken.
Anmeldelse af: Hunde-rede - Stor - Shaded Spruce


Kvaliteten er fantastisk - Simon,

Vi har haft vores Bedlington Terrier i et par år nu, og hver seng, vi prøver til hende, bruger hun aldrig, og ender altid på sofaen eller vores seng. Så langt så godt - nu har vi fået rede-sengen i Meadow-mønsteret, og den ser ikke kun godt ud i vores stue, men hun har faktisk sovet på den. Elsker især kvaliteten!
Anmeldelse af: Hunde-rede - Stor - Morning Meadow

Billeder fra vores kunder - Rede-seng til hunde - 6 af 6