Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kaninfoder


I dag findes der et stort udvalg af hø og specialfoder i høj kvalitet. Det er derfor relativt let at sikre sig, at ens kaniner får alle de vitaminer og mineraler, de har brug for. Størstedelen af dine kaniners kost skal bestå af hø, suppleret med tørre foderpiller og friske grøntsager. Det er meget vigtigt at give dine kaniner en velafbalanceret kost hver dag for at hjælpe dem med at bevare deres aktivitetsniveau og sunde tænder. Læs videre her for at finde råd og vejledning til hvordan du imødekommer alle dine kaniners cateringbehov.

Når du først ved hvordan, er det ikke svært at give din kanin alle de madvarer, de har brug for

Dette afsnit indeholder råd og vejledning til at imødekomme dine kaniners grundlæggende kostbehov, give mad til unge kaniner, introducere dine kaniner for en ny diæt og, måske vigtigst af alt, forstå hvad dine kæledyr kan og ikke kan spise. Hvis du er i tvivl om noget, er det bedst at holde det væk fra dine kæledyr. Kaniner har et meget anderledes fordøjelsessystem end vi har, og det anbefales derfor at være meget forsigtig og ikke risikere noget, du ikke er alt for sikker på.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer