Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Bør jeg få kaniner, hvis jeg har en hund eller en kat?


At eje en hund eller kat kan gøre det sværere at holde et par kaniner, da du bliver nødt til at finde et område i dit hus og have, som du kan udelukke dine andre større dyr fra. Kaniner er byttedyr, og i naturen ville hunde og katte være deres rovdyr - hvordan ville du have det med at have en løve boende i dit hus? Selv hvis du var sikker i dit bur, ville du være lidt ængstelig det meste af tiden. Tænk nøje over, om du kan opretholde adskillelsen mellem de to dyrearter. Du bliver nødt til at holde dine større dyr væk fra dine kaniners bur, da store dyr, der stirrer gennem tremmerne virkelig kan være forstyrrende for dine mindre kæledyr.

Har du et sikkert sted at holde dine kaniner inde – et sted langt væk fra større dyr?

En af de vigtigste ting er at huske er aldrig at slippe dine kaniner ud af deres bur, når din kat eller din hund har adgang til dem. Selv hvis du kan føre tilsyn, er det temmelig farligt. Du kan ikke beskylde din kat eller din hund fra at handle på deres instinkt og række ud for at forhindre din kanin i at løbe eller beskylde dem for at lege lidt for groft, selv bare et øjeblik. Begge disse ting kan virkelig have nogle dårlige konsekvenser for din kanin, så det er bedst at holde dem adskilt fra hinanden.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer