Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

SWITCH-KRADSETRÆ TIL KATTE

Kan katte lide at gå på diskotek? De fleste vil sige, "Hva'?". Vi siger, tænd for din Switch med 1200 uimodståelige lysindstillinger, og start festen med din kat.

Vi er Omlet, og siden 2004 har vi gentænkt alle aspekter af at holde og passe katte. Vi er inspireret af magien, når mennesker og dyr forbindes, og vi ser, lærer, spørger og opfinder. Vores produkter vil få dig til at spekulere på, hvorfor er det ikke altid blevet gjort på denne måde?

Vælg dit Switch-kradsetræ

Switch, Kamera, Action                      

Progress

"Det her løfter kradseri til et højere niveau!"

LIAM, STORBRITANNIEN

Progress

"Det sejeste katteprodukt!"

KAITLYN, USA

Progress

"Baku og Yuki er vilde med deres Switch-kradsetræ."

NANDA, HOLLAND

Progress

"De forskellige indstillinger holder katten underholdt i timevis."

JOYCE, HOLLAND

MODSTÅ KEDSOMHED HOS KATTE

Woman crouched down and playing with the Switch cat scratcher with their cat.
Lavet af os, testet af katte.

Katte er ikke med på hvad som helst. Vi testede Switch med masser af katte, mange gange, for at se, hvad de kan lide. Og vi fandt ud af, at ja, katte er kontrære. Så vi omfavnede det.

KNYT BÅND GENNEM FARVER

Close up of cat looking up at Switch scratching post with rainbow lights.
Tænd deres kradsetræ fra din sofa.

Vi skabte et program med over 1200 variationer af lys og farver, som du kan skræddersy, så det passer til din kat, og husk at variere det for at gøre underholdningen uforudsigelig.

  • 12 lysprogrammer
  • 7 farveindstillinger
  • 3 lysstyrkeindstillinger
  • 7 hastighedsindstillinger

BAGOM VIDENSKABEN

I naturen kradser katte for at holde deres kløer sunde og de strækker deres muskler, og frigiver et sus af afslappende endorfiner. Dette er kendt som 'stropping', og Switch er lavet til det.

Med lodrette riller til en lang kradse-session og fuld kropsstrækning, er det en hjernetræning og kropstræning, der vil gøre din kat afslappet og udstrakt.

ER DIN KAT DOVEN?        

Cat looking at light up cat scratcher with blue lights
Holder indendørs katte underholdt og aktive.

Switch er også en smart løsning på udfordringen med at holde indekatte aktive. Aftenundeholdning? Tænd for Switch og se din kat gå amok. På vej til arbejde? Hold dem så travlt beskæftiget, som du vil, med et LED-bytte de kan rende efter hele dagen.

EN ANDEN DIMENSION

Fluffy cat scratching Switch post in full body stretch.
20 % højere end et gennemsnitligt kradsetræ.

Med sine 85 cm er Switch 50 % større end den gennemsnitlige kat, når den er helt udstrakt, så den kan have ubegrænsede kradse-sessioner.

EN TROFAST STØTTE

Fluffy cat climbing cream coloured Switch scratching post.
Anti-vælte-teknologi giver stabilitet.

Det er ikke bare højere - det er stærkere. Switch er væltesikret, med et vægtet lavt tyngdepunkt og er konstrueret til at modstå et eksplosivt, adrenalindrevet rovdyrangreb.

ET VEDVARENDE KRADSETRÆ

Woman assembling the Switch cat scratcher in cream with bamboo base.
Behold det for evigt, bare udskift sisal-hylstrene.

De fleste kradsetræer bliver makuleret - det er det, de er til for - og ender deres dage på lossepladsen. Så kan et kradsetræ blive udslettet og holde for evigt?

Vi designede Switch på en anderledes måde, med 86 % af kradsetræet lavet til at holde på ubestemt tid. Kun 14 %, nemlig det fuldt bionedbrydelige sisal-hylster, skal udskiftes lejlighedsvis, hvilket betyder, at Switch sparer op til 33,5 kg på lossepladsen i løbet af din kats levetid.

OPFINDSOMT KONSTRUERET

Med en bambusbase, creme- eller kaffefarvet og designdetaljer som anti-ridse ben af kork og en ledning på 4 meter med indbygget kabel, vil Switch beskytte og komplementere dit interiør.

GODKENDT AF KATTEELSKERE

Kvinde og hendes kat foran lysende kattekradser

"Det nye Switch-kradsetræ er helt fantastisk. Det er nemt at installere, og et innovativt kradsetræ, som Oliver elsker. Det er ikke kun sjovt for katten, men det giver også sjov kvalitetstid med familien. Valget mellem de forskellige omgivelser holder katten underholdt i timevis."

Joyce - Holland

Liam tyler - Switch ambassadør

"Dette løfter kradseri til et højere niveau! Det har mange lysfunktioner, så din kat kan jage og lege dag og nat! Det har holdt vores indendørs katte glade og underholdt og det ser også elegant ud i vores hjem."

Liam - Storbritannien

Kvinde holder sin kat i haven

"Switch er et innovativt og kreativt skift fra det almindelige kradsetræ til katte. Lysskærmene er fascinerende og holder Cosmo underholdt i timevis. Det er holdbart og robust, men det ser også fantastisk ud, hvilket altid er en vinder for mig!"

Chelsea - Storbritannien

Previous 1/ Næste

Ofte stillede spørgsmål

Switch har en holdbar bambusbase, mere robust end hvid eg, et indre kammer lavet af fuldt genanvendt PET. produktets vigtigste plastkomponenter er konstrueret af robust, let ABS. Det har ben af kork, et stærkt stålbeslag, velcrorem og LED-lysstrimler.

Dette er op til den enkelte kat. Vi anbefaler, at du overvåger materialet, vender hylstret rundt for en opdatering og derefter udskifter det cirka hver 6. måned.

Du kan finde erstatningshylstre her.

Switch er designet til katte i alle størrelser, herunder store racer som Maine Coons. Den ekstra vægt i midten af produktet betyder, at tyngdepunktet er meget lavt, så kradsetræet ikke vælter, når din kat hopper eller klatrer på det. Switch er også ca. 20 % højere end et gennemsnitligt kradsetræ, så der er masser af plads til en fuld kropsstrækning.

Kontakten er strømforsynet og skal tilsluttes. Dens 4 m kabel sikrer, at du kan placere Switch, hvor det passer dig og din kat bedst.

Switch er kun til indendørs brug.

Selvom vi har testet det grundigt og er sikre på, at katte vil engagere sig i de omgivende lysindstillinger, kan de have brug for tid til at begynde at interagere trygt med det. I mellemtiden kan du opmuntre din kat ved at sprøjte Switch med katteurt-spray, justere lys- og hastighedstilstandene for at se, om nogle appellerer mere end andre, prøve andre steder i hjemmet og sikre, at der er masser af legeplads omkring Switch, og tænde den efter din kats lur, når katte er mest tilbøjelige til at strække sig og lege.

Lysene er synlige i dagslys, men hvis du ønsker maksimal effekt, anbefaler vi cremefarven, da den farve dæmper lysstyrken lidt.

Kort sagt, nej. Omkostningerne ved at holde LED-lys tændt afhænger af din energiudbyder og hvor mange timer om dagen du bruger lysene, men generelt er LED en meget energieffektiv og omkostningseffektiv lyskilde.

STØRRELSER & SPECIFIKATIONER

Verificerede Anmeldelser

Switch-kradsetræ til katte

4 stjerner:

0

3 stjerner:

0

2 stjerner:

0

1 stjerne:

0
Jeg er helt vild med dette kradsetræ til katte!
Elaina,
Jeg er helt vild med dette kradsetræ til katte. Det er det bedste jeg nogensinde har ejet, og jeg har købt en del i årenes løb. Switch-kradsetræet er attraktivt at se på, er meget slidstærkt og lysene er en bonus. Jeg har 2 Maine Coons, der elsker at kradse, og jeg har fundet ud af, at de sædvanlige sisal-rebstolper kun holder et par måneder, før rebet går af, og stolpen er grim at se på og skal udskiftes. Dette kradsetræ ser dog stadig nyt ud efter flere måneders brug. En anden god ting er, at det er højere end andre kradsetræer, jeg har haft, hvilket betyder, at mine store katte kan strække sig op og bruge kradsetræet, som de ville gære med et træ. Jeg er så glad for Switch-kradsetræet, at jeg overvejer at købe et andet, så de også har et kradsetræ ovenpå.
Anmeldelse af: Switch Sisal-kradsetræ til katte - Kaffefarvet
Verified Omlet Product Tester
Jeg anbefaler dem 100 %!
Gemma,
Det ideelle kradsetræ til katte - det er ikke bare super praktisk for mine katte, men det har en sjov funktion til at engagere dem i at bruge det! Derudover er det et produkt, der æstetisk passer godt ind i mit hjem og ikke er grimt at se på, noget som store kradsetræer ofte er! Anbefaler det 100 %!
Anmeldelse af: Switch Sisal kradsetræ til katte med lys - Cremefarvet
Verified Omlet Product Tester
Fantastisk tilbehør!
Kay,
Omlets LED-lys er et fantastisk tilbehør til Omlets kradsetræ til katte. De attraktive farver med et udvalg af mønstre og bevægelige sekvenser underholder mine katte, mens de opmuntrer dem til at bruge kradsetræet. Mine katte og jeg er glade for dem. Tak skal I have, Omlet.
Anmeldelse af: Switch Sisal kradsetræ til katte med lys - Cremefarvet
Verified Omlet Product Tester
Endnu et fantastisk Omlet-produkt
Ashley,
Mijn familie en ik zijn dol op dit product. Het is niet alleen leuk voor onze oudere kat, maar ook voor onze honden. Het is ook rustgevend voor de menselijke kant van het gezin. Ik vind het geweldig dat er verschillende LED-lichtpatronen en kleuren zijn om uit te kiezen. Nog een geweldig Omlet-product.
Anmeldelse af: Switch Sisal-kradsetræ til katte med lys - Kaffefarvet
Verified Omlet Product Tester
Læs flere anmeldelser

Kundebilleder