Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hvilken kanin fælder mindst?


Selvom de har relativt lang pels, rapporterer nogle ejere, at Angora-kaniner fælder mindst. Dette kan skyldes, at denne type kanin er blevet opdrættet (kontroversielt) for sine hår, og jo mere den fælder, desto mindre er der at tage fra den, når den tid er inde.


Desværre er der ingen allergivenlige kaniner - men nogle er tilsyneladende bedre for allergikere end andre

Selvom denne race muligvis fælder mindre end nogle andre, har de brug for mere regelmæssig børstning, da deres hår er ekstremt langt og tilbøjeligt til at filtre. Hvis du leder efter den bedste race til en allergiker, har mange ejere haft succes med Rex kaniner i stedet.


Hvis du eller et medlem af dit hjem lider af kaninallergi, er der visse forholdsregler, som du kan tage for at minimere indvirkningen på den lidende. Desværre er ingen kaniner allergivenlige, men der er visse kaninopbevaringsmetoder, der holder eksponering for allergener på et minimum. I modsætning til hvad de fleste mennesker tror, er det ikke kaninhår, der forårsager problemet: snarere er det de ting, der klæber til kaninens hår, der bringer reaktionen op; specifikke proteiner fra dine kaniner, der forårsager et immunrespons hos mennesker.

Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer