Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Fordelene ved at lege med din kat

Det er utrolig sjovt at lege med sin kat, men det har også massevis af gode fordele:


Forebyg overvægt - Ved at lege med og holde din kat aktiv, kan du holde den i god form og dermed forbygge at den tager for meget vægt på. Overvægtige katte kan få en række helbredsproblemer, blandt andet diabetes.


Redder dine møbler - Katte der har kradsetræer eller kradsemiljøer at lege på er mindre tilbøjelige til at angribe dine møbler. Hvis du opfordrer din kat til at kravle og klatre på disse mens i leger, bliver den desuden træt og vil ikke længere føle et behov for at strække sine kløer.


Reducerer angst og stress - Katte, som er udmattede efter en god gang leg, vil med stor sandsynlighed putte sig og tage en god lur. Sådanne katte er mindre tilbøjelige til at blive stressede og vandre op og ned i huset.


Bygger et godt forhold mellem dig og din kat - Katte nyder at lege med dig og elsker din opmærksomhed. Når du leger med din kat viser du, at du elsker den, og den vil være taknemmelig selvom den ikke kan sige de selv.


En glad og spøgefuld kat
En glad og spøgefuld kat

Kan opbygge selvtillid - En genert eller usikker kat kan blive lokket ud af sin skal igennem progressive legesessioner. Start småt med lidt sjov leg, og du kan ende med at få en ekstrovert, som vil elske at lege hele tiden.


Kan hjælpe katte til at enes - Hvis to katte i samme hus viser fjendskab overfor hinanden; kan det være en god idé at lege med dem, da dette kan være en god måde at få ro på. Legen flytter fokus væk fra den anden kat, men vænner dem samtidig til tæt kontakt.Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer