Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Bring en ny kat med hjem

Det er en spændende tid for alle, når der kommer en ny kat ind i hjemmet, hvad enten I skal have en ny killing eller vælger en kammerat til husets nuværende kat. Læs med her for at finde den bedste måde at bringe en ny kat ind i hjemmet på, hvordan man gør sit hjem sikkert, og hvad man gør med katten når man skal flytte.


En nuttet men doven sort kat sover indenfor
En nuttet men doven sort kat sover indenfor

Få din kat til at føle sig velkommen

En kattekilling har brug for omsorg, så den kan føle sig tilpas uden sin mor, og en reddet kat skal have beroligelse om at dette nye miljø er sikkert, samt at den er velkommen. Dit hus vil være et nyt og fremmed miljø for enhver ny kat, fyldt med ukendte lugte, så jo mere du gør for at få den til at føle sig velkommen, jo hurtigere vil den falde godt til.


En afslappet udstrakt kat på sofaen
En afslappet udstrakt kat på sofaen

Involver hele familien

Involver alle i huset og hav rigeligt med tålmodighed. Jeres ydelser i løbet af de første stadier af kattens liv vil være det hele værd, når I ser, hvordan den vokser op til at være et stærkt, selvsikkert og kærligt dyr.


En sød tabby kat stikker hovedet rundt om hjørnet
En sød tabby kat stikker hovedet rundt om hjørnet

En kattekilling med hjemve er en hjerteknusende tanke, så gør brug af de følgende afsnit for at sikre dig at din nye kat får en glædelig ankomst. Du vil lære om killingens første dag derhjemme, hvordan du opdrager en killing og fodrer den, om killingers adfærd og generel omsorg for små nye killinger.


Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer