Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kattesenge og kattelegetøj

Både seng og legetøj er vigtige dele af din kats liv. Forsyn din kat med en række stimulerende legesager, så den kan bruge al sin energi og fald i søvn med det samme sin behagelige seng (og forhåbentlig ikke i din).


Kattesenge

Katte bruger omkring 70% af dagen på at sove, så det er klart at katten foretrækker at have et dejligt sted, hvor den kan putte sig. Det er ikke obligatorisk at have en katteseng, for katte er ikke så kræsne hvad angår en soveplads, men det er altid dejligt at forkæle sin mis, så den kan føle sig behageligt tilpas i sit hjem. Når de beslutter sig for, hvor de sover, kigger katte efter et sted som er hyggeligt, varmt og sikkert, så det bør du tage med i overvejelserne, når du vælger en seng til din kat.


To kattekammerater slumrer i deres seng
To kattekammerater slumrer i deres seng

Hvis den ikke har en katteseng til rådighed, vil din kat sandsynligvis vælge sofaen eller din seng som sit yndlingssted at tage en lur. Hvis du ikke har lyst til at få kattehår og/eller beskidte poteaftryk på dine møbler, så må du overveje at købe en seng til din kat.

Nogle katte foretrækker en indelukket, huleagtig seng, mens andre foretrækker at være hævet over gulvet, så de kan overskue området imellem deres lure.

Vælg den seng du tror, at din kat vil synes bedst om, baseret på kattens adfærd. Du kender højst sandsynligt katten bedst.


Kattelegetøj

Det er super sjovt at se katten hoppe, jagte, klatre og løbe rundt i de hjemlige rammer. Du vil blive forbløffet over kattens jagtinstinkter, der pludselig sætter ind, når den præsenteres for et stykke legetøj med fjer.

Kattelegetøj, kradsetræer eller kradsemiljøer kan alle være en glimrende måde at stimulere katten på, både fysisk og mentalt, i et sikkert miljø.


En smuk Tiffanie kat leger på sit kradsetræ
En smuk kat leger på sit kradsetræ

Når du vælger et af disse produkter til din kat, bør du gøre dig visse overvejelser:


Er det stimulerende?

Her mener vi, om produktet vil være interessant nok for katten til, at den får lyst til at lege med det. Katte elsker ting som for eksempel fjer, bevægelse, visse lyde, ting de kan klatre på, ting de kan kradse i, visse dufte og bløde ting.


En tabby kat leger med en grøn legetøjsbold
En tabby kat leger med en grøn legetøjsbold

Er det sikkert?

Køb aldrig noget, din kat kunne blive kvalt i eller af, eller noget som er af dårlig kvalitet og let går i stykker.


En kat leger med en fjer i haven
En kat leger med en fjer i haven

Er det hvad jeg har behov for?

Noget legetøj er designet til at ligge fremme, så katten kan lege med det for sig selv og som den har lyst, andet legetøj skal bruges sammen med mennesker..


En kat slikker og leger med et stykke legetøg i haven
En kat slikker og leger med et stykke legetøg i haven

Sørg for at legetøjet, du køber, passer til dine behov. Omlet har et stort udvalg af stimulerende kattelegetøj.Kommentarer

Sarah, 10 marts 2020

Helt enig - god artikel. Det er utroligt som katte sover, dog ikke om morgenen og sent om aftenen, hvor mennesker gerne vil ☺️