Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kattehalsbånd og chipmærkning

Hvad enten du har en blandings- eller en racekat, inde- eller udekat, så er det lige vigtigt at sørge for, at din kat kan identificeres. Hvis din kat bliver væk, er chancerne for at få den tilbage eksponentielt højere, hvis den er chipmærket eller har et navneskilt i halsbåndet. Der findes mange historier på internettet, om katte der bliver genforenet med deres ejere efter flere år. En kat ved navn Charles var rejst over 2000km fra New Mexico til Washington på 8 måneder! Charles blev identificeret fordi han var mærket med chip, og hans ejer var fuldstændig målløs over hvor langt han var kommet.


En voksen kat med et smukt pelsmønster bliver holdt af sin ejer
En voksen kat med et smukt pelsmønster bliver holdt af sin ejer

Kattehalsbånd og navneskilt

Når det komme til halsbånd, er det eneste vigtige, at det er med sikkerhedslås. Det betyder nemlig at halsbåndet løsner sig, hvis det kommer til at sidde fast et sted. Hos Omlet kan du finde forskellige kattehalsbånd med sikkerhedslås.

Med hensyn til navneskiltet, så skal det bære dine kontaktoplysninger og om katten har nogen form for alvorlige helbredsproblemer. Du kan selvfølgelig også vælge at have kattens navn derpå.


Et portræt af en voksen tabby kat med halsbånd og skilt
Et portræt af en voksen tabby kat med halsbånd og skilt

Chipmærkning

Microchips er en fantastisk måde at identificere et kæledyr på. Hvis din kat bliver væk, kan dyrelæger, dyreinternater og endda politiet have mulighed for at scanne efter chippen, hvilket giver dem din adresse og dine kontaktoplysninger i databasen.


En kat bliver scannet for chipmærkning
En kat bliver scannet for chipmærkning

Alle katte bør være chipmærkede, da det er forholdsvis billigt, og chippen kan hverken falde af eller blive væk.Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer