Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hvordan løfter man en kat

Vi elsker alle at løfte vores kat op og nusse med den, og mange katte vil nyde denne opmærksomhed, men sørg for at du løfter katten på en sikker og behagelig måde. Når du skal til at løfte katten op, skal du først sørge for, at den ved du er på vej. Tal til den, a den og kild den lidt på hagen Hvis din kat er modtagelig overfor dig og virker komfortabel i dit nærværd, så vil den muligvis lade dig løfte den op.


En tabby Ocicat
En tabby Ocicat

Støtte

Du skal støtte katten bagved dens forben og under bagdelen. Hold katten ind imod din krop, fortsæt med at ae den og tale beroligende til den.


Ting du IKKE bør gøre

  • Tag aldrig pludseligt fat i en kat. Dette kan gøre katten forskrækket og vil sandsynligvis betyde at katten fremover vil undgå at blive løftet.

  • Overrask aldrig en kat. Nogle katte bliver forskrækkede, hvis de bliver løftet op helt uventet.

  • Løft aldrig en kat op, som ikke ønsker at blive løftet op. Katte kan blive pint og vrede over dette og vil sandsynligvis undgå håndtering derefter.

  • Løft aldrig en voksen kat ved at tage fat i nakken. Efter en killing er fyldt 6 måneder kan deres nakke ikke længere støtte dem på samme måde. Du kan gøre skade på en voksen kat, hvis du forsøger at løfte den ved nakken.


Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer