Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

At bringe din kanin indendørs for at lege


Afhængigt af hvor i verden du bor, holdes kaniner bedst udendørs. Der er dog mange ejere, der vælger at holde dem som indedyr. At bo udendørs giver dem en meget mere naturlig livsstil, men at bringe dem ind for at håndtere dem kan være en nyttig måde for din kanin at lære dig bedre at kende på.

Sørg for, at du kaninsikrer dit hus, før du bringer dem indenfor

Kaniner er ikke særlig glade for at blive transporteret store afstande, så prøv at holde turen fra buret til dit hus så kort som muligt. Inden du imidlertid bringer din kanin ind, er der en vis mængde kaninsikring, der skal gøres. Det er ikke sådan, at de ikke kan lide udsmykningen i dit hus - det er mere, at de har en umættelig trang til at tygge - for at holde tænderne korte! Alt på jordoverfladen er et muligt mål for de små gumlende tænder. Tæpper, gardiner og ledninger er også ofte ødelagt. Prøv at undgå den fejl at bringe din kanin indenfor og derefter glemme den lidt, mens du snakker i telefon. Du vil sandsynligvis vende tilbage og finde et stort rod og ingen kanin!


Sørg for at holde dørene til rummet lukket, så der ikke er nogen mulighed for et snu flugtforsøg! Du bliver også nødt til at holde andre kæledyr ude af rummet. Hunde og katte kan være meget farlige for kaniner, selvom dit større kæledyr bare prøver at være venlig. Hvis du gerne vil have flere oplysninger om kaninsikring af dit hjem, kan du læse denne side om hvordan du kaninsikrer dit hus.

Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer