Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Bliver din kanin ikke bare fin!


Pelspleje er ikke strengt nødvendigt, medmindre du har en bestemt race, der kræver det, såsom en Angora-kanin. En Angoras pels kan være over 10 cm lang, og derfor har de brug for mindst 40 minutters børstning og pelspleje hver dag – det kræver derfor alvorlig omtanke, inden man vælger denne race som kæledyr.

Mange kaninracer vil klare en stor del af deres egen pelspleje

Brug tid sammen med din kanin

Kaniner elsker at være rene og vil tilbringe store dele af dagen med at vaske sig selv. Selvom det ikke er strengt nødvendigt, giver pleje en god mulighed for dig og din kanin at tilbringe lidt kvalitetstid sammen. Cirka hver tredje måned skifter din kanin noget af sin pels ud, skiftende mellem et let og et stort pelsskifte. En god børste kan hjælpe den løse pels med at komme fri.

Vaskning af din kanin

Det er usandsynligt, at du bliver nødt til at vaske din kanin. Faktisk er det ofte ret farligt at gøre det, medmindre det er en hygiejnisk nødsituation. Kaniner er generelt meget gode til at pleje sig selv, og så længe deres hus og løbegård holdes rene, bør du ikke få problemer. Hvis du gerne vil have mere information og vejledning om, hvad du skal gøre, hvis din kanin bliver beskidt, kan du læse vores afsnit om kaninhygiejne.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer