Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kaniner elsker at lege!


Nøglen til at give dine kaniner en stimulerende dag er at variere deres omgivelser. En god måde at gøre dette på er at komme legetøj i deres løbegård. Disse behøver ikke købes; du kan bruge ting, du allerede har derhjemme. Kaniner kan godt lide at skjule sig, klatre og tygge, så herunder finder du nogle forslag. For mere inspiration kan du kigge på afsnittet om legetøj i denne guide, eller kigge i vores kaninlegetøjsbutik.

Kaninlegetøj giver dine kæledyr en smule tiltrængt variation

Papkasse

Det virker måske enkelt, men som for små børn er kassen til legetøjet meget ofte mere spændende end legetøjet i sig selv! Det giver din kanin noget at tygge på samt noget at gemme sig i.


Rør

Plastrør og paprør er fremragende som legetøj til kaniner. Kaninerne suser gennem dem, gemmer sig i dem og vil endda bakke ud af dem, hvis de møder noget, der kommer den anden vej!


Tygge- og gnavelegesager

Disse genstande giver ikke kun god stimulering for dine kæledyr, men har den ekstra fordel at de hjælper med til at slide på tænderne. Se vores legetøjssektion for mere information om tygge- og gnavelegesager.


Uegnede genstande

Undgå at give dine kaniner skarpe genstande eller ting, de kan blive fanget i.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer