Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Sådan løfter du din kanin


Hvis du bruger den rigtige teknik til at løfte din kanin, er det mere behageligt for kaninen og lettere for dig.

Husk, at hvis en kanin blev løftet ovenfra i naturen, ville den normalt være i nogens mund. Hvis en kæledyrskanin ikke er vant til at blive løftet, kan det tage nogen tid, før den er glad for at blive samlet op.

En god teknik til at løfte din kanin er at lægge den ene hånd bagpå nakken og langsomt bringe den rundt foran. Læg samtidig din anden hånd under kaninens bagdel for at understøtte dens vægt, mens du løfter.


Vær meget omhyggelig med at støtte din kanins rumpe, når du løfter den op


Hvis din kanin er meget sky, kan det være svært at komme tæt nok på til at du kan løfte den. Så lad os gå et skridt tilbage først. Prøv at tilbyde kaninen noget uimodståeligt som en gulerod eller en mælkebøtte. Når den er blevet vant til, at du er i den anden ende af maden, kan du prøve at stryge på hovedet. Hvis du gør dette gentagne gange, bliver du snart forbundet med mad, og du vil forhåbentlig finde kaninen komme hoppende forventningsfuldt hen til dig! Husk ikke at blive frustreret - nogle kaniner vil simpelthen aldrig kunne lide at blive løftet, og det vil være lettere for dig at tilbringe tid med din kanin på jorden!Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer