Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

To kaniner er godt selskab


Den bedste måde at introducere en ny kanin er på neutralt territorium, da dét at sætte en ny kanin i en eksisterende kanins hjem næsten altid vil forårsage nogle ret intense kampe! En god måde at introducere to kaniner effektivt er at tage din kanin med dig, når du vælger en ny kanin hos dyrehandleren, opdrætteren eller på redningscenteret. Hvis de kommer godt ud af det med hinanden, kan du tage dem begge hjem i den samme rejsekasse. Dette vil hjælpe dem til at knytte bånd, da de begge vil være nervøse i bilen.


Enlige kaniner har brug for en ledsager - de vil være meget ulykkelige på egen hånd

Når du får dem hjem, skal du igen placere dem på neutralt område. Det er meget vigtigt, at du ikke lægger dem lige ind i den eksisterende kanins hjem. Hold øje med dem på alle tidspunkter, mens de er sammen, og vurder om de kommer godt ad af det sammen. Hvis de er forelsket ved første øjekast, kan du muligvis huse dem sammen den nat, men sørg for, at der er masser af steder, som de kan komme væk fra hinanden, hvis de vil, og giv dem 2 madskåle osv.


Almindeligvis tager det et par omhyggelige introduktioner, så sørg for at du har en ekstra løbegård til den nye kanin i mellemtiden. Hus kaninerne inden for syne og lugt af hinanden og placer nogle af deres afføringer i hinandens løbegårde, så de vænner sig til den andens duft på deres område. Lad dem mødes hver dag på neutralt territorium, indtil du er sikker på, at de kan enes, og så kan du endelig huse dem sammen.


Husk - hvis du holder hanner og hunner sammen uden at have dem kastreret, skal du være forberedt på en pludselig forøgelse i antallet af kaniner! Opdræt er ikke et område, man bør gå i gang med uden grundige overvejelser.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer