Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hvordan kommunikerer kaniner?


Der er forskellige måder kaniner kommunikerer på, hvad enten det er med dig eller med et medlem af deres egen art. Denne side går ind i en detaljeret beskrivelse af, hvordan disse små dyr taler med hinanden, samt påpeger nogle vokaliseringer og kropssprog, som du som ejer skal være på udkig efter.


Kaniner har ligesom mennesker en række forskellige lyde der hjælper dem til at forstå hinanden

Knurren – nogle mennesker er overrasket over at vide, at kaniner, som katte og hunde, laver en knurrende lyd. Hos kaniner betyder det stort set det samme som for de større dyr, og det er - lad mig være i fred!


Spinden – dette er et tegn på et kæledyr som er glad og tilfreds. Uanset hvad du laver - så fortsæt med at gøre det! Kaniner, som katte, spinder, når de føler velbehag.


Piben – dette kan betyde en række forskellige ting. Hvis to kaniner er tæt på hinanden og ser rimelig rolige ud, kan pibene indikere, at de to deler et tæt socialt bånd. Men hvis din kanin piber, når du samler den op, eller når de kæmper med en anden kanin, betyder pib, at noget er galt, og derfor skal du prøve at rette op på situationen så hurtigt som muligt.


Skæren tænder – dette er en lav lyd, der er ret svær at høre, men ejere må være på udkig efter den. Lyden angiver, at dit kæledyr ikke har det godt, og at det er i noget ubehag eller smerte.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer