Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Udvidelser til kaningård


Hvis du har en god stor have, kan du måske være i stand til at tilbyde dine kæledyr en større del af den end bare dit kaninhus og løbegården i øjeblikket tillader. Hvis du har plads til det, vil dine kæledyr takke dig! De vil elske at have et nyt område at udforske og lidt mere plads til at løbe rundt på. Afhængigt af hvilken opsætning du i øjeblikket ejer, kan du muligvis købe en udvidelse - dette er bestemt tilfældet for vores Eglu kaninhuse, både Eglu Classic og Eglu Go.


Du kan udvide din Eglu opsætning, uanset hvilken du ejer

Her hos Omlet har vores designere skabt udvidelser til Eglu gården: enheder, der passer til din eksisterende Eglu løbegård og tilbyder dine kaniner endnu mere plads. Bestil blot forlængelser på vores hjemmeside, vi leverer dem til dig, hvorefter du blot monterer dem på din eksisterende gård.


Hvis du ejer en Eglu Classic, bliver du nødt til at købe forlængelsessæt A først - dette tilføjer en meter til din eksisterende gård, hvilket giver dine kæledyr gode tre meter til at løbe rundt på. Når du først har købt forlænger A, kan du tilføje så mange forlængelsessæt B, som du ønsker. Hver forlænger B, som du tilføjer, giver dine kæledyr endnu en meter at boltre sig på.


Hvis du ejer en Eglu Go, er der kun en forlænger, der er nødvendig for at udvide din gård. Denne leveres i form af paneler, som du monterer på din eksisterende gård, før det oprindelige panel genmonteres for enden. Ligesom udvidelserne til Eglu Classic, giver hver forlænger dine kæledyr endnu en meters plads.

Se fordelene ved den udendørs walk-in løbegård til kaniner.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer