Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hvor meget plads har en kanin brug for?

Når det kommer til plads, har kaniner nogle grundlæggende behov. De har brug for et sted at sove og føle sig sikre og et sted at motionere. En opsætning med kaninhus og løbegård dækker disse behov - og hvis disse rum er forbundet med kaninrør som Zippi kanin tunnelsystemet, er det endnu bedre, da det simulerer den slags miljø en kanin ville nyde i naturen. Husk - de er muligvis tamme, men selv de mest nuttede kæledyrskaniner har deres naturlige instinkter intakte.

Hvilken størrelse kaninbur?

Der er ikke noget entydigt svar på spørgsmålet "hvor stort er et kaninbur?" Det afhænger af størrelsen på den race du har, antallet af kaniner og praktiske overvejelser, såsom den plads du har til rådighed.


At forbinde bur til løbegård er en fantastisk måde at bygge dit eget kanin tunnelsystem i haven på

Heldigvis vil kaniner med glæde tilbringe en del tid i det, vi ville betragte som et begrænset område. I naturen gør de dette under jorden, gemt tæt og hyggeligt sammen i en varm hule. Hjemme udfører et kaninbur den samme funktion. Tidligere havde ejere en tendens til at holde deres kæledyrskaniner i trange bure. Dette er ikke et sundt valg - en kanin har brug for plads til at strække sig ud og bevæge sig lidt rundt, selv i et bur.

Nogle ejere vælger en løbegård til hunde i stedet for en traditionel opsætning med kaninbur og løbegård. Dette er en fantastisk løsning, så længe du leverer en hule som gemmested inde i gården. Det er vigtigst at sikre sig, at kaninerne føler sig trygge og sikre, hellere end blot at give dem uendelig plads.

For at forstærke denne fornemmelse af, at buret / gården er et sikkert og hyggeligt hjem, er det bedst at købe noget, der passer til dit kæledyrs behov, når de er fuldvoksne.

  • En til to mellemstore kaniner har brug for mindst 1 kvadratmeters plads i buret/huset, kombineret med en løbegård på mindst 2,5 kvadratmeter.
  • Den længste strækning af huset eller buret skal som minimum være i stand til at rumme to kaniner, der ligger ned, fra den ene ende til den anden.
  • Hvis du bruger en løbegård i stedet for et bur, skal du give et område på mindst 2,75 kvadratmeter, da du også skal have plads til en soveplads derinde.
  • Hvis du kan give kaninerne mere plads end dette - for eksempel to løbegårde og en legegård - desto bedre.
  • Forbind alle de forskellige kanin-rum sammen med kaninrør. Zippi tunnelsystemet er ideelt.

Vigtigheden af kaningårde

Kaniner har brug for at udforske og strække benene. Hvis de forbliver hele dagen i et hus eller bur, begynder deres muskler at svinde bort, deres helbred vil lide, og deres liv bliver forkortet. De kan også udvikle aggressive tendenser.

Hvis dine kaniner ikke synes alt for interesserede i at forlade burområdet i løbet af dagen, må du ikke tage dette som et tegn på, at de ikke er interesseret i løbegården. Kaniner er ofte mest aktive ved daggry og skumring, noget der spejler deres adfærd i naturen.


En Eglu opsætning til kaniner

Kan jeg holde kaniner indendørs?

En fritgående huskanin er ikke efter alles smag, men mange ejere vælger det. Så længe dit hjem er et sikkert sted - ingen elektriske ledninger til at tygge i, ingen katte og hunde løs, osv. - kan dette arrangement fungere perfekt. Det faktum, at kaninafføring er tør, hjælper med at minimere skidtet, men du bliver stadig nødt til at toilettræne dem med noget lignende toiletbakker til katte.

Selv med en huskanin er det dog bedst at have en gård til de tidspunkter, hvor du ikke kan være der til at holde øje med den. Kaniner har altid brug for et sikkert rum, en hule, og et hyggeligt område inde i en gård opfylder dette behov.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer