Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Brug af tunnelrør til kaniner

Ved at give dine kaniner et kaninhus og en løbegård kan du tilfredsstille deres behov for både indendørs komfort og udendørs udforskning. Men du kan gøre deres miljø endnu bedre ved at udvide opsætningen med specialfremstillede kanintunneler. Omlet sælger et udvalg af tunnelrør til dine kaniner.

Det tilfredsstiller kaniners naturlige instinkter at bevæge sig igennem rør og tunneler. En af nøglerne til at holde dem glade og tilfredse er, at give kaninerne hvad de instinktivt har brug for - noget, der efterligner deres miljø i naturen.


Her er et billede af en tunnel opsætning: den perfekte måde for kaniner at komme fra punkt A til punkt B!

Folk tilføjer typisk tunnelrør for at give deres kæledyr en hule. Tunnelen giver ly mod solen eller mod koldt og vådt vejr. Kaninrør forhindrer også, at en kanin beslutter sig for at tage sagen i egne hænder og forsøge at grave haven op.

Tunnelrørene simulerer også naturlige kanintunnelsystemer. I naturen bruger kaniner et komplekst system med tunneler og huler på samme måde som vi bruger gange og trapper for at få adgang til forskellige dele af huset. At begrænse kaniner til et bur eller en kaningård svarer til at være låst inde på et enkelt værelse uden frihed til at komme og gå som du vil. Ved at åbne verden op for dine kæledyr med et tunnelsystem, vil du med garanti gøre dem glade.

Forbindelsestunneler til kaniner

Plastik aktivitetstunneler til kaniner er perfekte til dit kæledyrs forkærlighed for huler og tunneler. Omlets Zippi tunnelsystemet til kaniner er skræddersyet til dette formål. Det leveres i fleksible sektioner på 90 cm, med valgfri hjørnestykker og T-kryds, der giver dig mulighed for at konstruere et helt tunnel “system” lige så enkelt eller komplekst som du har lyst til. Forbindelsesled forbinder kanintunnelen til dit bur, din løbegård og legegård, og ud over at give kaniner adgang til alle områder, giver tunnelrørene dem også nogle hyggelige gemmesteder.


En kanin dukker op fra Zippi tunnelsystemet

Et kaninrør skal være bredt nok til, at din største kanin kan komme igennem. Et lille kæledyr hopper gerne gennem en bred tunnel, men en større race vil ikke være i stand til at klemme sig igennem noget for småt. Zippi kanintunnelen tager højde for dette og er bred nok til at kunne rumme selv de største racer. Systemet leveres også med bøjler, der løfter tunnelen op over jorden, hvilket forhindrer skader på græsplænen og gør det muligt for græsset at vokse nedenunder. Andre designfunktioner såsom ventilations- og drænhuller gør disse tunnelrør til det perfekte sted for kaniner at løbe frit - næsten!

Et godt tunnelsystem skal være robust nok til at holde nysgerrige katte, hunde, rotter, ræve og andre vilde rovdyr ude. Zippi har sikre forbindelsesled uden revner, så uønskede poter eller næser ikke kan skubbe sig igennem. En sikker kanin er en glad kanin!

Gør din kanins bur til et drømmehjem med Zippi.

Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer