Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kaninbur muligheder


Et af de vigtigste valg, som en kaninejer skal tage, er dette: 'Hvilken indhegning vil jeg huse mine kæledyr i?'. Huset eller buret er der, hvor dine kaniner vil tilbringe det meste af deres liv, så det er vigtigt, at det er både sikkert og stort nok til dem. Så længe det er stort nok, er det endelige valg i forhold til designet op til dig. Flytbar eller statisk? Moderne eller traditionelt? Plast eller træ?


Vi har to slags kaninhuse på vores hjemmeside - Eglu Classic og Eglu Go. Begge er fantastiske valg til et par mellemstore kaniner. De har et attraktivt design og skaber et stort, sikkert rum, hvor dine kaniner kan have deres hjem. Disse moderne kaninhuse leveres med en tilstødende lang, rævesikker løbegård, hvor dine kaniner kan nyde livet udendørs. Gratis med begge disse kaninhuse følger også det mest væsentlige, enhver kaninejer har brug for: en høhæk, en vandflaske, en madskål og et overtræk til gården, for at holde regnen ude og for at holde solen væk.


Eglu er et stilfuldt, sikkert, moderne alternativ til traditionelle træhuse

Du kan finde mere information om begge disse kaninhuse i vores butik. Vi har også lavet nogle videoer, der viser dig, hvordan enheden fungerer - for eksempel er Eglu specielt designet til at være ekstremt let at rengøre, og du kan se en demo på Eglu-siden.

Tag en rundvisning i Eglu Go kaninhuset - den enkle, stilfulde, lige til måde at holde kæledyr på!

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer