Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Sådan laver du et kanintunnelsystem

Et tunnelsystem, der forbinder kaninbure og løbegårde via tunnelrør, kræver lidt planlægning. Det er ikke bare en tilføjelse til en løbegård, det er prikken over i'et, der omdanner et bur og en gård til et rigtigt kaninhjem.

Hvis du har til hensigt, at din opsætning skal være mere end bare en enkelt tunnelforbindelse mellem bur og gård, hjælper det, hvis du udarbejder en plan på forhånd. Hvor meget plads har du for eksempel? Har du brug for at navigere omkring hjørner med dine tunneler? Ville et T-kryds hjælpe layout? Er alle sektioner af tunnelen tilgængelige for nem rengøring? Ville det være muligt at placere nogle tunneller bag blomsterbedene eller omkring det træ eller den stolpe for at maksimere den disponible plads?


Et kanintunnelsystem kan skræddersys til den plads, du har til rådighed

Zippi tunnelsystemet til kaniner imødekommer alle disse udfordringer. Det er ideelt til en have i enhver form eller størrelse – samt alle størrelse kaniner. Med en bredde på 180 mm, kan tunnelrørene rumme selv de allerstørste kaninracer. Systemet leveres i 90 cm fleksible plastsektioner og passer rundt om formen på din græsplæne, terrasse eller hvor du end vælger at placere det.

Modulære kanintunneler

Traditionelle kaninbure af træ eller Eglu Go kaninhuse kan forbindes til løbe- og legegårde ved hjælp af Zippis forbindelsesled. Systemet fungerer perfekt med Zippi indhegninger og udendørs løbegårde til kæledyr.

Med lidt plads og fantasi kan du gøre det rigtig sjovt:

  • Brug en T-kryds sektion til at forbinde et bur til to løbegårde.
  • Løft tunnelsektionerne ved hjælp af Zippi støttebenene og skab en bro over græsplænen, terrassen eller blomsterbedet.
  • En række bure kan forbindes til en central fælles løbegård eller fodringsområde.
  • Sektioner af tunneler kan klatre eller sno sig op til en hævet foderstation, sno sig ned fra hævede eller stablede kaninbure til jordoverfladen eller skalere terrasserne i en kuperet have.
  • Dele af tunnelen kan begraves for at give et autentisk tunneludseende.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer