Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kaninstrøelse


Der er tre kernekomponenter i strøelse til kaniner: foringen, bunden og høet.


Foringen, som regel avispapir, dækker gulvet i buret, inklusive områder, der ikke er selve sovekammeret. Dette lag giver isolering såvel som at gøre rengøringen langt lettere. I stedet for at skulle feje ethvert strå af halm og hø op, vil du være i stand til blot at rulle avisen op og smide det hele ud på én gang.


Der er tre hovedtyper af strøelsesmateriale, som du har brug for

Det næste krav er noget træflis, bundmateriale til kæledyr eller et tyndt lag halm. Ligesom aviserne, skal dette spredes over hele buret. Hvis du vælger træflis, er det bedst at sikre dig, at stykkerne er ret bløde - din lokale dyrehandel vil sandsynligvis have nogle kaninvenlige muligheder. Dette lag hjælper med at absorbere dine kaniners urin, så de ikke konstant bliver våde.


Det sidste lag, og det der kun kræves i sovekammeret, er hø. Dette skal danne et meget dybt lag, især om vinteren. Det hjælper dine kæledyr med at holde sig lune og varme - men som altid, hvis du synes, det er for koldt udenfor, er det bedst at bringe dem indendørs.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer