Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Overtræk til kaninbure


Hvis din kaninindhegning er udendørs, kan den, afhængigt af modellen, kræve et overtræk, der beskytter mod elementerne. Dette er særligt sandsynligt, hvis din enhed er lavet af træ. Hvis du ejer (eller overvejer at eje) en Eglu, er der sjældent behov for at købe yderligere vejrbeskyttelse, da enheden er lavet af særligt udvalgt plast.


Vi sælger et udvalg af forskellig vejrbeskyttelse på vores hjemmeside

Det er en fantastisk mulighed at have et overtræk på din løbegård, da det sparer besværet med at skulle holde øje med vejret og at skulle nippe ind og ud for at fjerne eller udskifte overtrækket efter behov. Hvis du har brug for at dække en del af din løbegård, følger der et gratis overtræk med til Eglu, der kan beskytte dine kæledyr mod vejret. Hvis du bor i et særligt koldt eller vådt land, så lagerfører vi også nogle mere kraftige muligheder, der giver en masse beskyttelse. Dit overtræk er let at montere og bruge - besøg blot den relevante side i vores butik for at få hjælp og råd.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer