Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kanin løbegård


Det er absolut nødvendigt for kaniner at løbe - de er meget mobile dyr, der har brug for at kunne hoppe rundt for at få nok motion. Et bur på egen hånd giver simpelthen ikke disse dyr nok plads - de har brug for et meget større område kendt som en løbegård. En løbegård er i det væsentlige et hårdført bur, der står på jorden og giver dine kaniner mulighed for at strejfe sikkert rundt inde i det. Mange bur-enheder leveres med en løbegård fastgjort. Dette er en god ide for både kaniner og deres ejere, da det forhindrer dig i at skulle flytte dine kaniner ind og ud af løbegården ofte, og det giver kaniner lidt mere frihed til selv at vælge hvor de vil være.


Kaniner elsker at kunne løbe rundt, strække benene og nyde livet udendørs

Nogle løbegårde leveres med metal på gulvet - hvis dette er tilfældet, skal metallet røre ved jorden, ellers står kaninerne bare på metalstænger eller tråd snarere end på græs. Denne situation bør undgås, da det er smertefuldt for dem, og det kan forårsage fodproblemer som skår, sår og infektioner.


Eglu-enhederne har alle en løbegård tilknyttet. Den leveres ikke alene med rævesikre paneler, men er også lavet af stærkt, svejst stål, der hjælper med at holde dit kæledyr i sikkerhed.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer