Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Håndtag og låse på kaninbure


Kaninbure kræver en sikker lukning, uanset om de befinder sig inde eller ude. Dette hjælper ikke kun med at forhindre undslip, men hjælper også med at beskytte dit kæledyr mod rovdyr, der kan skade dem. Hunde, rotter, katte og ræve har alle været kendt for at bryde ind i kaninbure, ofte med katastrofale resultater. For at minimere risikoen, som uønskede gæster udgør, skal du sørge for at have solide lukninger på dit bur for at sikre, at dine kaniner er så trygge og sikre som muligt. Vi har opdelt dette afsnit i traditionelle og moderne bure, da de har forskellige sikkerhedskrav.


Eglu har en roterende lås

Traditionelle bure

Nogle traditionelle træbure er ikke de mest sikre hjem. Hvis du leder efter bure, er det bedst at undgå dem, der blot har et træskift til at åbne og lukke døren. Disse er ret lette at åbne, og nogle dyr kan lære at åbne dem selv. Desuden vil nogle løsne sig i løbet af deres levetid og efterlade kaninerne endnu mere sårbare. Selvom dette ikke sker for alle døre med skiftesystemer, er det måske bedst at undgå dem eller investere i en lås til kaninburet, som du selv kan montere for at tilføje lidt ekstra sikkerhed.


Moderne bure

Det er ikke nødvendigt at købe en lås, hvis du ejer en Eglu. I modsætning til traditionelle alternativer har den en roterende lås indbygget i bagdøren og et håndtag på toppen, der giver dig mulighed for at åbne døren mellem hus og gård. Eglu er rævesikker med et ekstremt stærkt stålnet og et antitunnel element som hjælper med at forhindre rovdyr i at få adgang.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer