Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Tandproblemer hos kaniner


En kanins tænder vil vokse konstant gennem hele dens liv. I naturen er de nødt til at spise en fænomenal mængde plantestof for at holde sig i live, såvel som at være utroligt hårde, er deres tænder nødt til at kunne vokse for at kunne håndtere den mængde slid, denne type kost indebærer. Ved at forsyne dit kæledyr med en afbalanceret kost, der indeholder en god mængde grovfoder, bør du være i stand til at hjælpe dit kæledyr med at holde dens tænder i skak. En anden mulighed er at investere i en form for tygge- eller en gnavetilbehør - specialdesignede genstande, der giver kaniner mulighed for at slide tænderne ned på en sikker måde.


Det er vigtigt, at ejere forsyner deres kæledyr med sikre måder at slide deres tænder ned på

Hvis din kanin savler, har sår omkring munden, sår på sin krop eller ikke spiser, kan der være et problem med dens tænder. Tænderne i sig selv kan være ujævne, skadede, revnede eller vokser måske underligt. Det er bedst at tage din kanin til dyrlægen, hvis du har mistanke om et tandproblem - ikke kun fordi det kan være meget ubehageligt, men også fordi problemer, der forhindrer din kanin i at spise, skal behandles hurtigt og af en professionel.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer