Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Mærkelige ting kaniner gør


Boksning

Hvis din kanin "bokser" dig med sine forpoter, når du prøver at komme i nærheden af den, siger den at du skal holde dig væk. Denne opførsel kommer enten fra en hunkanin, når den har unger, eller fra en han der tror, at du er en trussel.


Gnubber hage

Hvis du ser din kanin gnide hagen på ting, markerer den simpelthen sit territorium. Den har duftkirtler på hagen, og selvom lugten den udskiller lader andre kaniner vide, hvem der ejer hvad, kan mennesker heldigvis ikke lugte det!

Kaniner gør nogle ting, der kan virke ret mærkelige for os

Cirkulerer

Når en han er på udkig efter en mage, kan han godt finde på at gå rundt i cirkler og lave mærkelige brummende lyde.


Skumringsdyr

Kaniner er skumringsdyr, hvilket betyder, at de er mest aktive om morgenen og aftenen. Hvilket betyder, at de vil være særligt glade for at se dig om morgenen og aftenen!


Fladtrykt

I et sidste forgæves forsøg på at gemme sig for et rovdyr vil en kanin lægge sig fladt mod jorden og lade som om, at den ikke er der! Du kan opleve, at en ny kanin vil gøre dette, hvis du befinder dig over den, simpelthen fordi den tror du er farlig.


'Spil død'

Dette er faktisk et tegn på en glad og tilfreds kanin. De kan se overbevisende døde ud, liggende på ryggen med benene strakt ud.


'Klar på hvad som helst'

Kaninen sidder op med lyse, klare øjne, rykker på næsen og har rejste ører, der svinger rundt.


Skriger

En meget bange kanin.


Sprøjter

Kaniner eller hanner gnider ikke bare tingene med deres hage for at markere territorium, de sprøjter også urin… på deres bur, på en stol og endda på dig!


Stamper

Hvis en kanin tror at den er i fare, stamper den jorden med sit bagben. Dette er et instinkt fra den tid, hvor de boede i underjordiske tunneler. Ved at stampe advarer den andre kaniner om faren.Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer