Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Drikkeflasker til kaniner


Vandflasker er en vigtig del af enhver kæledyrsejers udstyr. Frisk, rent vand skal altid være tilgængeligt for dine kaniner på alle tidspunkter - de har brug for en ubegrænset forsyning for at forblive hydreret. Selvom kaniner kan få en betydelig forsyning af vand fra deres kost, ville du blive overrasket over, hvor meget en kæledyrskanin har brug for.


De bedste drikkeflasker til kaniner er dem, der står oprejst og gør brug af tyngdekraften. De ejere, der vælger en vandskål, vil hurtigt opdage, at rengøring af dem er en hyppig opgave - al slags fnug, hø, madrester og affald bliver fanget i vandskåle, og energifyldte kaniner vælter dem ofte, når de løber rundt i deres indhegning. Derfor er en drikkeflaske det bedste valg. En sådan drikkeflaske leveres gratis med både Eglu Go og Eglu Classic, vores moderne alternativer til den traditionelle kaninbure.


En ubegrænset forsyning af frisk vand er vigtig for dine kaniner

Flasken skal rengøres mindst en gang om ugen og tjekkes for at sikre, at den fungerer korrekt hver dag. Heldigvis er dette usædvanligt nemt at gøre. Bare før fingeren over bolden i tuden - hvis der kommer vand ud, så fungerer den fint. Hvis dette ikke sker, er vandflasken i stykker og skal udskiftes med det samme, da din kanin ikke kan drikke af den. En vandskål kan være nyttig i mellemtiden, indtil du får fat i en ny vandflaske.

Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer