Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Sådan renses en kanins ører


Selvom dine kaniner vil rense deres egne ører det meste af tiden, skal du kontrollere dem regelmæssigt for at sikre dig, at der ikke er medicinske problemer eller materielle opbygninger der forekommer der. Undersøgelse af dine kaniners ører regelmæssigt vil hjælpe dig med at få øje på en række problemer tidligt, såsom øremider. Der må ikke være nogen form for udflod fra ørerne, overdreven voks eller brunt materiale derinde, da disse symptomer indikerer helbredsproblemer (se vores sider om kaninsygdomme).


Vær forsigtig med ikke at lade noget som helst vand komme ned i øret - dette er deres øregang

Hvis du er sikker på, at dine kaniner bare er lidt uvorne i stedet for at have et underliggende helbredsproblem, kan du rengøre ydersiden af dit kæledyrs ører med en fugtig klud (én, du med glæde kan smide ud bagefter, så du ikke spreder eventuelle bakterier). Gør kluden fugtig med lunkent vand, og sørg for at den ikke er helt dryppende våd. Når kluden kommer i kontakt med din kanins øre, ønsker du ikke, at vandet skal strømme af kluden, da det dermed kan finde vej ind i øregangen.


Når kluden er fugtig, tørrer du forsigtigt snavset fra øret og tørrer forsigtigt efter med en ny klud. Brug en separat klud til at vaske det andet øre, så du undgår at overføre en eventuel infektion.

Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer