Ventetid grundet stor efterspørgsel. Se venligst vores leveringsside for at finde flere oplysninger.

Tørfoder til kaniner


Der findes mange muligheder med hensyn til kaninfoder, fra foderpiller til foderblandinger. Tørfoder er en vigtig del af en kanins kost, da de supplerer både hø og frisk mad, giver en masse ernæring og hjælper med at sikre, at dine kaniners kroppe har alt, hvad de har brug for.


En af de vigtigste ting at huske ved indkøb af tørfoder er at finde en, der er særligt tilpasset kaniners behov. Dette vil have de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for, at denne art kan trives. Det kan være farligt at købe noget beregnet til et andet dyr, da det der er rigtigt for det ene måske ikke er rigtigt for et andet – det kan endda være skadeligt! Der er masser af gode kanin-fokuserede muligheder at vælge imellem, så det er bedst at vælge en af disse.


Tørfoder hjælper dine kæledyr med at få de vitaminer og mineraler de har brug for, for at forblive sunde

En anden ting at huske på, når det kommer til tørfoder, er, at hvis du vil prøve at give din kanin noget nyt, skal du gøre dette ekstremt gradvist, da hurtige overgange kan forårsage forstyrrelser i fordøjelsessystemet. Denne forsigtighed skal udvises i hele kæledyrets liv, men måske allermest når de først bringes hjem. Uanset hvad de er blevet fodret på forhånd, har du brug for en god mængde af det, så du gradvis kan fravænne dem fra det gamle, langsomt nok til at de kan tilpasse sig det nye.

Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer